Arama sonuçlarınız

1. jetkan

Satılık Warn Kumandalı Spot

Iyi gunler Elimde 6 adet az kullanilmis warn marka uzaktan kumandali arac spotlari vardir. Gercekten kaliteli urunlerdir ve hic bir sorunu yoktur.Almak isteyenler irtibata gecebilir.

2. jetkan

2012 Jeep Rubicon Sahara

Herkese iyi sabahlar; Dün ilandaki araca pazarlık edip hayırlı olsun dedim. Nasip olursa Pazartesi gunü istanbula gidip araca bakıp bir problem çıkmazsa alacağım. Jeep bayiilerine sorduğum zaman bu aracı getirmediklerini sadece unlimited versiyonunu getirdiklerini söylediler. Öncelikle benim...
  3. jetkan

1991 Model Çok Temiz vx80

4-5 ay önce aldığım ortalama 155.000 civarında olan daha önceden tedaş da kullanılmış tam donanımlı aracımı farklı bir model düşüncesi ile satıyorum. Aracın motoru şu an sıfırdan toplanmaktadır. Debriyaj seti tamamen değişti 10 km yol yapmadı. Antalya da Ahmet Usta tarafından toplanmıştır. 4000...

4. jetkan

Toyota FJ80 parca

Arkadaslar iyi gunler; 1991 model Toyota fj80 f3 motorlu aracimizi biraz zorladik ve motora malesef su aldik. Ne kadar saglam araba yapmislarki motor birazda suyla calismis. Simdi biz araci Toyota land cruiser uzerine doktorasini yapmis ustamiza teslim ettik. Bize gerekli parcalarin listesini...
  5. jetkan

Değişik Bir Rubicon Boya Uygulaması

Herkese iyi günler; Ebay de wrangler lara bakarken değişik bir boya uygulaması dikkatimi çekti. Bu boyanın cinsi nedir ve çiziklere karşı dayanıklı olurmu acaba. Biraz kafa patlatmakta fayda var diye düşünüyorum.

6. jetkan

Toyota fj80 yapımına başlama

Arkadaşlar hepinize iyi günler. Adım Can.Geçen hafta arkadaşımla tedaş çıkması 1991 model mavi Land cruiser fj80 araç aldık.Aracımız 150,000 de ve tamamen off road şartlarında kullnacağız. Daha önce yapmak istediklerimi ahmet07 isimli arkadaşın sayfasına yazdım fakat konuyu burada açarsam daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR