Arama sonuçlarınız

1. doğaadamı

Gezi Kitabım Çıktı; Pedalımın Altında Japonya

Merhaba dostlar, Bundan beş sene once Japonya'daki Türk Yılı'nda bir rüyamı gerçekleştirmiş, zar zor sponsor bulmuş ve Güneş İmparatorlugunda Bin Boncuk Bin Bayrak adını verdiğim hoş bir tanıtım projesiyle bu ülkeyi en güneyden en kuzey ucuna kadar bisikletle 46 günde 2200 km gecerek ve her gün...

2. doğaadamı

'Pedalımın Altında Japonya' Gezi Kitabım Çıktı

Merhaba Sevgili bisikletçi dostlar Merhaba dostlar , Bundan beş sene once Japonya'daki Türk Yılında bir rüyamı gerçekleştirmiş zar zor sponsor bulmuş ve Güneş İmparatorlugunda Bin Boncuk Bin Bayrak adını verdiğim hoş bir tanıtım projesiyle bu ülkeyi en güneyden en kuzey ucuna kadar bisikletle...
  3. doğaadamı

Bisikletle Japonya Fotoğrafları

Pedalla Turkiye turu yapacak arkadasa Sponsor konusunda canı gönülden basarilar diliyorum...Bu süreci yasayan biri olarak umutsuzluga kapılmadan arayıslarına devam etsin derim arkadasima.Ben Japonya turumu 2003 senesinde yapmistim.Projemin adı günes imparatorlugunda güneyden kuzeye bin boncuk...

4. doğaadamı

Bisikletle Japonya ...

Selam dostlar...platformun kampçılık bölümüne bir kaç mesaj atmıştım ama bir bisiklet sever olarak bu bölümü de boş bırakmamam gerekir diye düşündüm.2003 senesinde Japonya nın en güney ucundan en kuzeyine kadar bir tur yaptım.Mükemmeldi.Geldikten sonra yine Japon bir grupla önce Sarp sınır...
  5. doğaadamı

Motorkaravan Web Sitesi

Karavan dostları hepinize merhaba , Türkiye'de karavana gönül vermiş ama bir türlü bu hayalini gerçekleştirememiş kişileri karavan sahibi yapmak isteyen gerçekten idealist bir ağbimiz şu an Ankara'da bu işin hazırlıklarını yapmakta web sayfasına muhakkak göz atın...umutlanacaksınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri