Arama sonuçlarınız

1. sabahgunesi

Kille Koyu

Sevgili dostlar,uzun aradan sonra yeni bir tatil yeri olarak Muğla Dalaman da Kille Koyu nda konakladım.Çok süper ve bakir bir dinlenme alanı.Haftasonu günübirlik tatilciler dışında kimse uğramıyor.İşleten veya kontrol mekanizması yok ama Muğla Belediyesi Temizlik işleri mükemmel düzeyde çevre...

2. sabahgunesi

Kille Koyu

Sevgili dostlar,uzun aradan sonra yeni bir tatil yeri olarak Muğla Dalaman da Kille Koyu nda konakladım.Çok süper ve bakir bir dinlenme alanı.Haftasonu günübirlik tatilciler dışında kimse uğramıyor.İşleten veya kontrol mekanizması yok ama Muğla Belediyesi Temizlik işleri mükemmel düzeyde çevre...
  3. sabahgunesi

Yaşam Aküsü Alım Bilgisi

sevgili dostlar belki başka alanda bu konuda yazılar mevcuttur ancak ben yine yaşadıklarımı aktarıp bilgilendirmek istiyorum. geçtiğimiz yıl yaşam aküsü olarak bauhaus dan mutlu akü almıştım. sistem rantabl çalışırekn birden sistemde problem görünmeye başladı ve akü şarj tutmaz oldu. aküyü...

4. sabahgunesi

Bursa Orhaneli Sadağı Kanyonu gezimiz

sevgili dostlar bende bu yıl aldığımız yeni çekme karavanımızla ailece yaptığımız ilk gezimiz olan " sadağı kanyonu "nu dilim döndüğünce anlatıp fotoğraflayayım geçtiğimiz pazar günü yola çıkma kararı aldık ve tüm hazırlıklar yapılarak düştük yollara, bu arada geziye çıkmış, dönmüş ve...
  5. sabahgunesi

yeni nesil güneş panelleri

Güneş ışınlarının her açıdan yakalanmasına olanak sağlayan küre şeklindeki güneş panelleri, opto – elektronik teknolojileri üzerinde çalışan Japon Kyosemi firması tarafından geliştirildi. Düz yüzeyli güneş panellerinin, güneş ışını yakalama açısından düşük verimlilik açığını kapatmak üzere...

6. sabahgunesi

Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım

karavancı dostlara merhaba diyerek başlayayım söze yakın zamanda aldığım karavanım için güneş paneli sistemi için buradaki işi bilen veya bilgisi olan abilerimiz ve arkadaşlarımız vasıtası ile araştırmalarım sonuçlandı ve sistemimi oluşturdum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR