Arama sonuçlarınız

1. gorkemturkes

Grand Vitara 2005 Oksijen Sensoru Yardimi

Merhabalar abiler kardesler soyle bir sorunum var 2005 model 3k otomatik grand vitaram var ve 3 ay once motor isigi yandi baktim oksijen sensoru diyor o gun dur kullaniyorum tek sikintisi biraz fazla yakit yakiyor gazla 35 krs benzinle 80 krs :) bu ara kendini V12 saniyor size soyle bisey...

2. gorkemturkes

Grand Vitara 1.6 3k Lpg Secimi

Merhabalar hepinize 2004 model grand vitara icin lpg onerilerinizi alabilirmiyim uyum performans hangi lpg sistemini kullanmaliyim
  3. gorkemturkes

Dostlar Abiler Kardeşler 93 Den 2006

Merhaba herkese dostlar 93 model suzukimi satıp 2006 model vitara almayı düşünüyorum Yakışı nasıldır otomatik almayı düşünüyorum kronik bi sıkıntısı varmıdır şimdi bu araç enjeksiyolu LPG ile ne yakar araç hakkında Engin tecrübelerinize ihtiyacım var okuyan yorum yapan herkese teşekkürler

4. gorkemturkes

93 Vitara Sandık Motor

Merhaba arkadaslar acaba 93 model suzuki ye sandık motor getirme imkanımız varmıdır ?
  5. gorkemturkes

93 vitara şanzıman sorunu yardım

Merhabalar ben biraz arastırdım ustama araca baktı throttle cable, boğaz teli denilen roketleme telinden yağ kaçırıyor 93 model otomatik araç bu teli yada parçayı nereden bulabilirim ... güzel günler

6. gorkemturkes

Vitara jlx yarım motor

Merhaba Arkadaşlar suzuki vitara jlx 1.6 otomatik aracımın motoru yatak sardı aciliyetinden bana yarım motor lazım tam dolu şekilde bulabilecgim yer yada bildiginiz bir yer varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim işim gergi cok ilgilenmiyorum bilgisi olan arkadaslardan paylasmasını rica diyorum...

7. gorkemturkes

93 model suzuki satılık

Merhaba 93 Model suzukim yağ pompasının ağrızalanması sonucu yatak sarmısdır bu şekilde satılıkdır yaptırmadan satma sebebim işlerimin yoğunlugu sebebiyle uğraşamıyorum aracım otomatik vitara 93 model 3 kapı beyaz
  8. gorkemturkes

Vitara 93 model lpg li egzoz dan beyaz duman atıyor

Merhaba Konu ile ilgili olan arkadaslar dan yardım 93 model 3 kapı suziki vitaram var ve son günlerde radyatör su eksiltmeye basladı ama kacak yok egzozdanda gereginden fazla beyaz duman atmaya basladı bilgisi olan arkadaslardan yardım istiyorum nedir sebebi arac otomatik bilgisi olan varmı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri