Arama sonuçlarınız

1. I

1.6 JLX Motor hakkında yardım

Arkadaşlar Merhaba 1.6 vitara aracım var motor yağ kapağını açtığımda araç stop edecek gibi oluyor motorun çalışması tuhaflaşıyor ve bir süre sonra düzeliyor sizce bu durum normal bir durum mudur?Birde araçta sanki sibob vurur gibi bir ses var bu ses yağ kapağını açtığımda kesiliyor bu konuda...

2. I

FULDA 4x4 TRAMP MİX LASTİK İHTİYACI

Merhaba Arkdaşlar Suzuki vitara aracım İÇİN FULDA 4x4 TRAMP MİX 215 75 15 lastik ihtiyacım vardır.İlgilenen arkadaşlar 0532 567 77 60 numaralı telefondan bana ulaşabilirler.
  3. I

FULDA 4x4 TRAMP MİX LASTİK İHTİYACI

Merhaba Arkdaşlar Suzuki vitara aracım İÇİN FULDA 4x4 TRAMP MİX 215 75 15 lastik ihtiyacım vardır.İlgilenen arkadaşlar 0532 567 77 60 numaralı telefondan bana ulaşabilirler.

4. I

Sakarya serdivan

Serdivan Kırantepede benim gibi aranıza yeni katılanlarla bir tanışma düzenlesek? :)
  5. I

SAKARYA SERDİVAN SİVRİTEPE

Merhabalar aranıza yeni katıldım sivritepede yakında bir etkinlik olacakmı tanışma vs. gibi

6. I

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce 1991 model lniva aldım hidrolik direksiyonlu falan aldığımda araçta bir titreme vardı şaftından geldiğini düşünerek aldım ve araçın yürüründe sağlam bişe çıkmadı desem yeri bir frenleri bir şanzumanı aksları falan derken son daha sanayiden çıkamadan araçın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri