Arama sonuçlarınız

1. seyr-ü zafer

Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal

Geçen yaz tamamladığım Nepal, Hindistan seyahatinin notlarını ve fotoğraflarını burada paylaşacağım. Gezi uçakla ulaştığım Nepal/Katmandu’dan başladı, Hindistan/Yeni Delhi’de sona erdi. Gidiş-geliş haricinde karayolu ve demiryolu kullandım. Hindistan’da klasik orta hat dışında az sayıda insanın...

2. seyr-ü zafer

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Eylül 2011'de tamamladığım seyahat Doğu ve Orta Avrupa ile İskandinavya'daki 22 ülkeyi kapsadı, yaklaşık ikibuçuk ay sürdü. 24000km yol gittim. Daha önceki gezilerimle kıyasladığımda türlü sebeplerden bu en zoruydu diyebilirim, zamanla paylaşacağım. Güzel fotoğraflarım ilginç anılarım var. Ben...
  3. seyr-ü zafer

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Geçtiğimiz ay tamamladığım Vietnam, Kamboçya, Tayland gezisini burada paylaşacağım. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Kafkaslar ve Balkanlar'dan sonra Güneydoğu Asya'nın bu güzel ülkelerini görmek farklı deneyimler kattı hayatıma. Önceki gezilerimi okuyan arkadaşlarım bilirler, ben aslında kendi aracımla...

4. seyr-ü zafer

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Geçtiğimiz ay tamamladığım gezi, İzmir'den başladı, Ankara'ya uğradıktan sonra Amasra'da Karadeniz sahiline ulaştım. Sahilden Gürcisran'a gittim, tekrar Türkiye'ye girip Doğubeyazıt üzeri İran'a girdim, ardından Azerbaycan ve Ermenistan'a geçip tekrar Gürcistan üzeri Türkiye'ye döndüm. Van...
  5. seyr-ü zafer

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Çözünürlüğü düşürmeden yükleyemedim buraya. Aslında daha iyi ve net görünüyorlardı. Profilde linkini verdiğim flickr sayfasından da izlenebilirler.

6. seyr-ü zafer

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Foruma yeni üye oldum. Bir ay önce tamamladığım uzun soluklu seyahati paylaşmak istedim. Gezi rotası: İzmir, Ankara, Hatay, Suriye, Lübnan, Suriye, Ürdün, Mısır, Libya, Tunus, İtalya, Slovenya, Hırvatistan, Karadağ, Bosna-Hersek, Arnavutluk, Makedonya, Yunanistan, İzmir. Karayoluyla ve yalnız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri