Arama sonuçlarınız

1. OZ_GoRe

satılık cj diferansiyeli!!! (amc 20)

cok temiz 77 model cj ler ve sonrasında kullanılan amc 20 ile tabir edilen ön ve arka kovanlarıyle aksleriyle birlikte 2 adet diferansiyel satılıktır. diferansiyerller cok temizdir. bestop tene ile de takas edilir...

2. OZ_GoRe

cj 5 bestop tente arıyorum!!!

merhabalar cj5 bestop arıyorum siyah renk, camları yırtık olabilir benim için önemli olan kumasının saglam olması ve içinin butun malzemelirinin tam olmasıdır!!! acil!!! tesekkurler
  3. OZ_GoRe

cj 5 imi satıyorum

1977 model, elektronik ateşleme, cift bare karburator, hidrolik direksiyon kaporto boya yeni, motor daha 1 aylık, sanzuman yeni diferansiyeller orjinalde amc 20 dir ama ben sapkalı aks yaptım dana 40 (47/11). surekli aks kesmesine son verdim. muayene biteli 1 ay oldu tüp işli değil. orjinal 4.2...

4. OZ_GoRe

cj 5 imi satıyorum...

1977 model, elektronik ateşleme, cift bare karburator, hidrolik direksiyon kaporto boya yeni, motor daha 1 aylık, sanzuman yeni diferansiyeller orjinalde amc 20 dir ama ben sapkalı aks yaptım dana 40 (47/11). surekli aks kesmesine son verdim. muayene biteli 1 ay oldu tüp işli değil. orjinal 4.2...
  5. OZ_GoRe

1977 cj 5'imi askerliğim nedeni ile satıyorum!!!

6. OZ_GoRe

cj 5 parça yardımı!!!

arkadaslar merhabalar. bende 77 model kırmızı cj 5 var. aracın yuruyen aksamı ve kaporta boya olayını bitirdim fakat bi sorunum var. aracın iç aksamı hiç hosuma gitmiyo. aldıgım kişi volvo direksiyonu kontagı sinyal kolu vs takmıs. bana ORJİNAL DİREKSİYONU PLASTİGİ KONTAGI VS LAZIM. VE TABİKİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR