Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

3. Proje Transporter T6 Karavan (rehber Videolar Içerir)

Herkese merhaba, Forumun bu bölümünde ilk defa paylaşım yapıyorum. Bundan önce 2 arac hazırladım biri L200 biri Grand Cherokee WJ. Başlıkları forumda var ilgilenenler için. Şimdi de bir Transporter T6 aldım ve karavana çeviriyorum. tabi şu sıralar evlerdeyiz bolca vaktimiz var o yüzden de bu...

2. ProntoBasso

Pinin'imizi Satıyoruz. 2.0 Tek Kapı 114.000km Tertemiz

Arkadaşlar kız arkadaşıma da offroad virüsünü bulaştırıp bir Pajero Pinin almıştık kendisine. Tüm bakımlarını yaptırdık sezona sorunsuz girebilmesi için bütün ağır bakımlarını hallettik araçtan en ufak tıkırtı geldiğinde o parçayı yenisiyle değiştirttik. Ancak arkadaşım aracı işe gidip gelirken...
  3. ProntoBasso

Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+...

Arkadaişar Nikon D-200 ümü ve tüm malzemelerini satıyorum. Sahibinden.com a ilan verdim buraya da yapıştırmak istedim ilgilenen olursa diye, Sahibindendeki ilanım: Ürün Karfo-Karacasulu'dan alınmıştır, üzerinde kullanımını belli edecek hiçbir çizik vuruk deformasyon bulunmamaktadır...

4. ProntoBasso

Yeni Mitsubishi L200 Ayna Mahruti Oranları

Selamlar, sizden yardım almak istiyorum, şu an 33 inç lastik kullanıyorum, bu oranlara sahip bir araçta 35 inç kullanmam ciddi sıkıntılara neden olur mu, yada sonuç ne olur, eğerki fikir verirseniz çok memnun olurum. Forumdaki tabloyu okudum ama anlayamadım. Hem belki birilerine faydası olur...
  5. ProntoBasso

MAG - Mahalle Afet Gönüllüleri (Arama Kurtarma İlkyardım)

Selamlar, Üniversite eğitimim esnasında tanıştığım dağcılık sporu ve merak sardığım kampçılık ve doğada hayatta kalma konuları en nihayetinde beni bu hobileri işe yarar bir şeyde kullanma amacına itmeye başladı. Afet beklenen bir şehirin göbeğinde oturup hiçbirşey yapmadan durmak biraz sinir...

6. ProntoBasso

L200'de EGR iptali

Uzun zamandır birçok forumda tartışması geçen bir konuyu enine boyuna yabancı sitelerden araştırdım. işe yarıyor mu, bir zararı varmı, ne işe yarıyor iptal ettirelim mi ettirmeyelim mi diye insanların bir türlü bir mutabakata varamadığı bir konu Türkiye forumlarında. Servis başka şey söylüyor...

7. ProntoBasso

Yardıma İhtiyacı Olan İlköğretim Okulları ?

Selamlar arkadaşlar, Aralık ayı içerisinde LEO (Lions Kulübü) 118T yönetim çevresi olarak Yardıma muhtaç ilköğretim okullarına kırtasiye giyim vb. gibi içeriği olan yardım paketleri hazırlayıp götürmeyi planlıyoruz. Ben aynı zamanda Yeni Beşiktaş Leo Kulübü kurucu üyesi ve başkan yardımcısıyım...
  8. ProntoBasso

BTW L200 7" Lift Kit

Arkadaşlar selamlar, bildiğiniz gibi L200 lifti konusunda baya bi araştırma ve uygulama yaptım, Tayland menşeili olan L200 ün taylandda yedek parça ve yükseltme uygulamaları oldukça fazla yapılmakta, off-road klüpleri ise oldukça aktif olarak geziler organizasyonlar toplantılar düzenlemekte...
  9. ProntoBasso

KEGM 2010 Kasım dönemi Amatör Telsizcilik Soru Bankası

Selamlar, KEGM tarafından, kurumun 2010 Kasım ayında açacağı amatör telsizcilik sınavı için yayınladığı soru bankası aşağıdaki linkten indirilebilir. Teknik sorular, ulusal ve uluslararası sorular ve işletme soruları olmak üzere 3 ana klasörde toplanmış ve A,B ve C lisansı için ayrı pdf ler...

10. ProntoBasso

Wouxun KG-UV920R Dual Band Araç Telsizi

Wouxun-UVD1P'yi araştırırken, yahoogroups ve daha sonra facebook grubunda yeni piyasaya sürülmek üzere olan wouxun'un ilk Mobil cihazının konuşulmakta olduğunu gördüm. Sizlerle de paylaşmak istedim, 1 ay içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen cihazın satış fiyatının yaklaşık 150-200 dolar...

11. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Herkese selamlar, Geçen sene aldığım L200'ümü sonunda ufak ufak modifiye etmeye başladım, Aracı, ağır offroad yapmadığım, en ağır olarak köy yolları ve patikalarda kullanacağım için vergi avantajından ve fiyatından ötürü 4x2 olarak seçmiştim, yaklaşık her ay tırmanışa gidiyorum oraya buraya ve...
  12. ProntoBasso

Alınık 33x12.5x15 mt Lastik

selamlar, elinde olupta satmak isteyen varsa benimle irtibata geçebilir.

13. ProntoBasso

Mitsubishi L200 İçin Yükseltme - Lift Kit

Selam arkadaşlar, tüm topiği okudum ama ne yazık ki Mitsubishi yeni L200 hakkında yükseltme kitiyle alakalı bi posta rastlayamadım. Yurt dışında bolca örneklerini görüyoruz peki Türkiyeye bu kitleri getiren bildiğiniz birileri varmı, yada ağır offroad'a girmeyecek bir kullanıcı için yükseltme...
  14. ProntoBasso

L200 için Flanş Yardım...

Merhaba, Mitsubishi L200 aracım için flanş yaptırmak istiyorum, araca 265/75/16 arazi lastikleri taktırdım ancak halen lastikler çamurlukların çok içinde görünüyor. aşağıdaki resimdeki görüntüyü elde etmem için sanırım 50 ila 70mm arasında flanş yaptırmam gerekecek. Offroad forumlarını takip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri