Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, sayın arkadaşlar.
İşlerim sebebiyle İzmire gideceğim. Gitmişken güzel bir kampingde kamp yapmak istiyorum hem iş gezisini tatille birleştirerek değerlendirmek istedim. Büyük ihtimal 21-24 Ağustos arasında kamp fırsatım olacak. Temiz ve mümkün olduğunca sakin bir yer arıyorum...
Forumu gezerken bazı arkadaşların resim yüklemede sıkıntı çektiklerini, resimlerin küçültülmesi falan derken baya zahmetli bir durum meydana geldiğini gördüm. Buna bir çözüm bulsak nasıl olur?
Aklımda bir fikir var hatta biraz biraz yazmaya başladım programı ama forum yöneticileri izin vermezse...
Damıtma, kaynatma, tablet, uv, ... gibi bir çok seçenek var. Bunlardan en garantilisi en temizi hangisi?
Damıtmadır diye tahmin ediyorum. Eğer öyle ise kampta bu damıtma işi nasıl yapılır düzenek ve malzeme olarak?
Şişme mat ile şişme yatak arasındaki fark nedir?
Soğuk havalarda kullanmayacağımdan ve hafif olmasının pek bir önemi olamamasından dolayı benim için farkeden birşey olmaz diye düşünüyorum.
Şişme matın özelliği soğuğu geçirmemesi ve hafif olması mı?
Decathlonda Quechua marka çadırlar var kurulumları ve toplanmaları çok basit. Bu marka hakkında bilgisi olan var mı?
Rüzgar testi videosunu izledim 80 km rüzgar verdiler çadıra birşey olmadı :)