Arama sonuçlarınız

1. T

Şanzuman Yağı Kontrolü Hakkında.

Arkadaşlar selam , G.Che. 2004 crd araçta şanzıman yağı kontrolünü nasıl yaparız?kontrol çubuğu sanıyorum bu modellerde yok (yanılıyor olabilirim).aracın altından yağ sızdırmış (kelepçe gevşemiş)sızdıran yağ şanzıman yağı ,ama ne kadar sızdırmış bilemiyorum kontrolde edemiyorum (bilmiyorda...

2. T

vites P ye geçmiyor..

Arkadaşlar selam, Aracım 2004 2.7 crd 140000 km de,son zamanlarda aracı durdurduktan sonra P ye geçmiyor yaklaşık 1 dk sonra anca geçiyor(ileri geri uğraştıktan sonra yerini buluyor), geçtikten sonra bir dahada takılmıyor ,ama ertesi gün tekrarlıyor,R ye geçişte bir problem yok ,şanzıman yağı...
  3. T

2.7 crd vites geçişlerinde siyah duman atması

Selamlar, Aracım 2004 crd gr.cherokee 135000 kmde,Araçta özellikle ani gaza basmalarda vites düştüğünde yoğun bir siyah duman atmakta sağ dikiz aynasından çok rahat görünecek yoğunlukta.Gaza yüklenmezseniz vites geçişlerinde siyah duman atmıyor.Aracın siyah duman atması mazotu yakamamasından...

4. T

Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

Herkese selamlar, Çok uzun araştırmalar sonunda yeni aracımı aldım ama ciddi anlamda bir kararsızlık yaşadım,sormadığım usta, okumadığım forum kalmadı diyebilirim.En azından insanlara bir faydam olsun benim gibi kararsızlara bir fikir olsun dedim. Aracım 2004 grand che. 2,7 crd overland...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR