Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Uzun süredir düşündüğüm ama bir türlü ele alamadığım özellikle kendi karavanını yapanların kullanımına yönelik kurulması ve kullanımı oldukça kolay bir 12v DC sigorta ve dağıtım panosu birleşik olarakta yaşam aküsü voltajı , temiz su ve gri su tank izleme göstergeleri olan...
Arkadaşlar merhaba
Nisan ortası karavanımızla Yunanistan Makedonya Saraybosna Hırvatistan Karadağ Arnavutluk Makedonya ve tekrar Yunanistan üzerinden memleket gibi bir rota kurduk eşimle fakat bir arkadaşımdan duyduğum ve sonrada başka bir forumda rastladığım ( eski tarihli ) Yunanistan la...
arkadaşlar merhaba
bir karavan doğuyor konusuna bir iki defa yazdım ve bir arkadaşım yeni konu açmamın daha iyi olacağını yazmış bende belki daha da iyi olur diye bu konuyu açtım
ben İzmir'de yaşıyorum yat elektrikçiliği yapıyorum ve çok uzun süredir karavan kullanıcısıyım 3 sene kadar önce...