Arama sonuçlarınız

1. M

Satılık Defender Ön Konsol

Defender Ön Konsol 250 TL (Kargo alıcıya aittir) Ana gövde metal, siyah statik boyalı, ön panelleri 2mm mat alüminyum. Gümüş ya da siyah olarak seçilebilir. 1987-2000 model arasına uyumlu. Ön alüminyum panellerde 2 seçenek mevcut. 1. seçenek tamamen kapalı istediğiniz gibi yerleştirme...

2. M

Defender Gösterge Panel Kovanı

Ben dahil bir çok Defender kullanıcısını yenisini taksanız dahi çok kısa sürede kulakları kırılıp gösterge panelini tutmaktan vaz geçerek gıcık eden parçayı sacdan ve üzeri statik siyah boyalı olarak ürettim. Orjinal parça kodu (MTC 2808 Gösterge Panel Kovanı). İsteyenler 0532 434 63 33 nolu...
  3. M

Satılık Defender 'masai' Boru Tampon

15 gün önce taktığım 'masai' vinç tamponu 750 TL ye satılıktır, pazarlıksız. İstanbul elden teslim edebilirim. Doğan 0532 434 63 33

4. M

Defender Stepne Taşıyıcı

Selam arkadaşlar Defender için menteşeli tip arka stepne taşıyıcı arıyorum. Elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim. İyi günler
  5. M

Defender saat

Defenderin gösterge panelindeki saati nereden bulabilirim bilen var mıdır? Doğan Pektaş

6. M

Defender boya rengi

Merhabalar, Defenderin orjinal gövde renk boyaları Türkiyede bulunuyor mu? Mesela "keswick green" adlı boya var mıdır?

7. M

Defender ön göğüs iç parça

Merhabalar, Arabasının göğüsünü yeni modele çevirip elinde resimdeki parçadan olan var mıdır?
  8. M

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Merhaba Dostlar, Aracımın kaloriferi çalışmıyor, kumanda teli falan kesilmiş ya da kopmuş, hem onu yaptırabileceğim hemde ön göğüsü söküp elektirik tesisatını düzeltip "MUD Console" montajını yapabilecek işinin ehli bir elektirikçi arıyorum. Tercihim İstanbul Anadolu yakasında olmasından yana...
  9. M

Bu benim MANTA'm

Merhabalar, Baktım defender alanlar bir sevinçle arabasına kavuşmanın sevinciyle buraya yazıyor arabasını tanıtıyor bende sevincimi paylaşmalıyım dedim. Manta'mı şubat ayında aldım. 87 model ingiliz 2,5 benzin/lpg. Aldığımda bir miktar bakıma ihtiyacı vardı. Debriyaj merkezleri, devirdaim...

10. M

LPG tankı

Selamlar, Defender aracına lpg tankını aracın altına bağlatan var mı? Eğer varsa nereye ve ne tip tank takıldı, yasal ya da kullanım açısından sorun çıkıyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Doğan Pektaş

11. M

Defender kilometre saati arıyorum

Elinde olan satmak isteyen varmıdır? Doğan Pektaş 532 434 6333
  12. M

Defender kilometre saati arıyorum

Elinde olup satmak isteyen var mı? Doğan Pektaş 0532 434 63 33

13. M

Hidrolik direksiyon

Selamlar, 87 benzinli defendere discovery'nin hidrolik direksiyonu takılabilir mi? Uygulayan var mı acaba, artı ve eksileri hakkında bilgisi olan. Yardımlar için şimdiden çok teşekkür ederim... Doğan Pektaş
  14. M

Yardım ricası

Bir konuda araştırma yaparken, lpg tankını aracın içerisinde çamurluğa yarısına kadar gömülmüş bir uygulama görmüştüm 2 gündür o resmi arıyorum bulamadım. Ustaya gösterip yaptırmak istiyorum. Aracın sahibi ya da resmi hatırlayan varsa linki verebilirseniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden...
  15. M

Defender'a koltuk?

Merhabalar, Çiçeği burnunda 87 2,5 benzinli defender sahibiyim. Koltukları berbat durumda ve değiştirmek istiyorum aranızda discovery ya da freelander koltuğu takan oldu mu? Eğer takan varsa uygulama da çok promlem çıkıyor mu? Ya da öneriniz var mı? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

16. M

Defender arka koltuk fikri olan?

yeni aldığım 87 model benzinli+lpg defenderime arka 3'lü koltuk olarak peugeot partner koltuğu takmayı düşünüyorum. Aranızda daha önce uygulayan var mı, uydurması kolay mı? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Ya da şu markanınkiler daha uygundur diyen var mı? Şimdiden yanıt veren tüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri