Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
89 model RRC aracıma 4'' yükseltme yapmak istiyorum fakat gergi kollarında şaftg açılarında vb. gibi aktarma organlarında mdifikasyon gerekir mi acaba
Not: aracımı sadece offroad koşullarında kullanacağım
Herkese merhaba. RRC lerde zorlu offroad koşullarında EFİ motor mu avantajdır yoksa bütün elektronik sistem iptal edilip takılan Edelbrock performans karbüratörlü motor mu avantajdır. Karbüratörün bir miktar beygir gücü kattığını biliyorum ,ama bu yakıtı nekadar etkiler bilgisi olan arkadaşlar...
arkadaşlar herkese merhaba
şu anda kafamda hala proje aşamasında olan RRC 87-89 projemle alakalı bir sorum olucak
1. 2'' yükseltme kiti ve 3cm spacer uygulanan araca 35'' lastik sığar mı acaba duruma göre camurluk kenarlarını traşlama opsiyonum var
2. standar şanzıman ve diff dişli oranları...
MERHABA GEZENBİLİR AİLESİ.Puslu bir pazar sabahında ani verilmiş bir kararla Yuvacık'a bağlı Kazandere mevkiine bir gezi düzenlemeye karar verdik ve maceramız başladı.
1,aliçılgın lada niva
2,almirsen cj5
3,sağbekgökhan cj5
bu pazar çenedere tarafına gidelim dedik.Parkur hakkında çok fazla bir fikrim yok ama çok fazla zorlu olacağını düşünmüyorum...en son gittiği gibiyse problem yok.
Buluşma yeri derince İsmet Paşa stadyumu yanı SHELL benzin istasyonu saat 09:30
1. almirsen ( cj5 vinç M/T CB,pmr..)
2...
bu pazar biraz gezmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğim belli değil saat 09:30 da izmit outlet center BP önünde olacağım duruma ve şartlaa göre rota belli olacak hiç kimse gelmezse tek başıma gideceğim... şimdiden herkese ve bize iii faaliyetler
herkese merhaba... ben cj5 kullanıcısıyım ve üzerinde orjinal kampana frenleri var.ama hiç randuman alamıyorum ( özellikle arazide ).
ilk kullanımda fren kusursuz hatta disk ayarındalar fakat ısındıkça presleri azalıyor ama yine de iş görüyor. ama su geçişlerinde veya karlı rotalarda ıslanınca...