Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İhtiyaç fazlası olduğu için elimde bulunan Igloo marka buzluk satılıktır.
İgloo Marine Elit 54 buzluk (52 litre) Paslanmaz Kilitli
Temiz kullanılmış olup hiç bir problemi yoktur.
Fiyatı 6.000 TL dir.
İrtibat için 0535 279 54 29
Husyk Boyard 4 model 4 kişilik çadır
- Çift giriş ve çıkışlı
- Çift bagajlı
- Sağ ve sol yan taraflarda dış katmanda açılıp kapanabilen havalandırma
- İç katmanda sağ ve sol tarafta ikili cep
- Kapılarda çift açılıp fermuar
- Kapılarda fermuarlı sineklik
- Dış katmanı pollere bağlamak için...
Bu yaz inşallah bir aksilik olmazsa bir karavan kiralayıp bir haftalığına Karadeniz turu yapmayı planlıyorum.
Bu gezi benim için çok önemli. Hem ilk defa bir karavanla seyahat edeceğim. Hem de bu yolculuk ileride sahip olmayı hayal ettiğim karavanlı yaşam için bir referans olacak.
İstanbul -...
2005 yılından beri S.A.D (Sualtı Avcıları Derneği) olarak 2005 yılından itibaren Uçmak Dere Mevkiinde geleneksek olarak düzenlenen Av ve Kamp Organizasyonu bu sene 07-08 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Oğlumla birlikte katıldığım ve baba-oğul olarak ilk kampımız beklediğimizden...
Hayalini kurduğum şeylere ulaşma konusunda yavaş yavaş ilerlemeye devam ediyorum.
İlk olarak araç değişimi ile başlayan süreçte forumun derinliklerine dalıp, yapılan işleri takip ettikçe tercihler konusunda nasıl pişmanlıklar yaşadım anlatamam.
Gerçi istek ve beklentilerin sınırları yok. Bunu...
Havaların soğuması ve hafta sonları uzun soluklu geziler yerine günü birlik turlar ağır basıyor.
Tabi hem doğa ile başbaşa olmak hemde hobi olarak balık tutma hevesi birleşince İstanbul dışına fazla taşmadan Kukçayırı'nda gözümüzü açtık.
Soğuk havalarda fazla açılmadan yapılabilecek ve...
İnternette dolaşırken pratik bir araç içi dolap sistemi görüp paylaşmak istedim.
http://www.swissroombox.com/swissRoomBox-home.html
Umarım bir çoğumuza farklı fikirler verecektir.
Site içerisinde her türlü araç için farklı alternatifler ve çözümler sunuluyor.