Arama sonuçlarınız

1. freediver2009

Satılık İgloo Marine Elit 54 Buzluk (52 Litre) Paslanmaz Kilitli

İhtiyaç fazlası olduğu için elimde bulunan Igloo marka buzluk satılıktır. İgloo Marine Elit 54 buzluk (52 litre) Paslanmaz Kilitli Temiz kullanılmış olup hiç bir problemi yoktur. Fiyatı 6.000 TL dir. İrtibat için 0535 279 54 29

2. freediver2009

Husky Boyard 4 Model Çadırım Satılıktır

Husyk Boyard 4 model 4 kişilik çadır - Çift giriş ve çıkışlı - Çift bagajlı - Sağ ve sol yan taraflarda dış katmanda açılıp kapanabilen havalandırma - İç katmanda sağ ve sol tarafta ikili cep - Kapılarda çift açılıp fermuar - Kapılarda fermuarlı sineklik - Dış katmanı pollere bağlamak için...
  3. freediver2009

Kiralık Karavanla Bir Haftalık Karadeniz Turu (yardım Ve Tavsiye)

Bu yaz inşallah bir aksilik olmazsa bir karavan kiralayıp bir haftalığına Karadeniz turu yapmayı planlıyorum. Bu gezi benim için çok önemli. Hem ilk defa bir karavanla seyahat edeceğim. Hem de bu yolculuk ileride sahip olmayı hayal ettiğim karavanlı yaşam için bir referans olacak. İstanbul -...

4. freediver2009

07-08 mayıs 2011 uçmakdere kamp ve avcılık organizasyonu...

2005 yılından beri S.A.D (Sualtı Avcıları Derneği) olarak 2005 yılından itibaren Uçmak Dere Mevkiinde geleneksek olarak düzenlenen Av ve Kamp Organizasyonu bu sene 07-08 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Oğlumla birlikte katıldığım ve baba-oğul olarak ilk kampımız beklediğimizden...
  5. freediver2009

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Hayalini kurduğum şeylere ulaşma konusunda yavaş yavaş ilerlemeye devam ediyorum. İlk olarak araç değişimi ile başlayan süreçte forumun derinliklerine dalıp, yapılan işleri takip ettikçe tercihler konusunda nasıl pişmanlıklar yaşadım anlatamam. Gerçi istek ve beklentilerin sınırları yok. Bunu...

6. freediver2009

Hafta sonu İstanbul çevresi Kulakçayırı gezisi

Havaların soğuması ve hafta sonları uzun soluklu geziler yerine günü birlik turlar ağır basıyor. Tabi hem doğa ile başbaşa olmak hemde hobi olarak balık tutma hevesi birleşince İstanbul dışına fazla taşmadan Kukçayırı'nda gözümüzü açtık. Soğuk havalarda fazla açılmadan yapılabilecek ve...

7. freediver2009

Araç içi modüler sistemler (outdoor)

İnternette dolaşırken pratik bir araç içi dolap sistemi görüp paylaşmak istedim. http://www.swissroombox.com/swissRoomBox-home.html Umarım bir çoğumuza farklı fikirler verecektir. Site içerisinde her türlü araç için farklı alternatifler ve çözümler sunuluyor.
  8. freediver2009

Sanfe arıyorum 2004-2005 arası

Hyundai Santa Fe arıyorum. Dizel, otomatik, uygun fiyatlı. 2004-2005 model arası.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR