Arama sonuçlarınız

1. U

13 Eylül'den Sonrası için Kamp Yeri Konusunda Tavsiyeler ?

Başlık saçma oldu ama :) sizlerin yardımına çook fazla ihtiyacım var... 2 yada 3 arkadaş eylül 13 te yolculuğa çıkıyoruz kocaeliden.. ama nereye gitsek hala karar veremedik ? :( ilk kampımız olcak kısmetse.. kamp yerinden beklentilerimiz : Denize girebilecegimz eylülde sıcak olabilcek bi yer...

2. U

Sizce Nereyi Tercih etmeliyim? [ANKET]

Lütfen gitceğim yer konusunda bana yardımcı olun:) En fazla 3 oy atılabilmektedir :) En çok nereye oy gelirse oraya gideceğimm.. 3 arkadaş gidiyoruz genciz hepimizde sessizlik önemli deil :) eğlenceli olsn braz yeter :) Teşekkürler herkese..
  3. U

2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz?

Eylül ayında bir haftalık kamp yapmak için yer arıyorum ama kafam çok karışık ilk kez kamp yapcam çünkü.. Pişman olmak istemiyorum yardımlarınızı beklıyorum lütfen.. 3 arkadaş gitcez üniversite öğrencisiyz.. Çok sessiz bi yer oolması gerekmez ama fiyatlar uygun olursa işimize gelir...

4. U

Sedre Camping?

Uzun zamandır kamp yapmak için nereye gitsem diye düşünüyoruum İnternette araştırmalar yaptım SedreCamping sitesini buldum gayet hoş gözüküyor ama internet sitesi dışında fazla bilgi bulamadım acaba SEDRECAMPING hakkında bilgileri olanlar bana yardımcı olabilirmi? bide internet haberlerinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri