Arama sonuçlarınız

1. X

1988 rrc yükseltme hakkında

merhaba arkadaşlar 1988 Range Rover Classic aracımı 2 " yükseltmek istiyorum ebayda rastladığım kit hakkındaki görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var.Saygılar RANGE ROVER CLASSIC +2" LIFT SUSPENSION SPRING SPACERS...

2. X

1988 range rover classic 3,5 efi nakit yada takas

1988 Range rover classic 3,5 efi aracımı satıyorum.Eşimle birlikte kullanabileceğimiz daha ufak bir araç almaktır niyetimiz bu yüzden uyabilecek jiplerle takasada girebilirim (suzuki vitaraların 5 kapılı versiyonları olabilir)fiyat olarak 11500 düşünüyorum.TEL:544 619 15 44...
  3. X

dizel vitara, aradaki fark nedir

arkadaşlar dizel vitara düşünmekteyim linkleri aşağıda olan iki araç arasında motordaki fark nedir yardımcı olabilecek fikri olan varmı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-grand-vitara-2-0-dizel-arazide-tasarruf-33640445/detay...

4. X

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Merhaba kayseriden hakan 1998 model rrc mi alalı 1 hafta oluyor(fotolarını koyacağım),aracımla alakalı biraz uzun soluklu tamirat,tadilata başlıyorum aranıza katılabilmek amacıyla plan şöyle, ilk önce tabandaki çürümeleri halletmeyi,ses ve ısı izolasyonunu iyileştirmeyi(istanbuldan araçı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri