Arama sonuçlarınız

1. thisrockhero

Saadet Zinciri(az gayretle bişeyler kazanmak isteyenler)

öncelikle linki paylaşayım.http://www.yakaladinyakaladin.com/saadetzinciri/77317 bu linke girip beğeniyorsunuz. daha sonra size özel link paylaşıyorsunuz ve kişi başı az miktarda para kazanıyorsunuz. ilk başta yalan deyip geçiliyor bunlar ama. önceden bu tür bi siteden 7 dolar kazanıp çatır...

2. thisrockhero

ücretsiz t-shirt

greenpeace yine bir kampanyası var vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. linki paylaşıp belirli bir sayıya gelince t-shirt kazanıyorsunuz. daha önce yine böyle bir kampanya vardı ve ben ondan bir t-shirt kazanmıştım.sizde katılırsanız kazanabilirsiniz.önceden 2 t-shirt kazanmış olduğum için bu tür...
  3. thisrockhero

kamplı balık avı

içerik olarak çok birşey olmadığı için kendi bloguma ekledim.direk link verdiğim için kamp bölümüne açmayı uygun bulmadım bu yüzden serbest muhabbete açtım :D bakan olursa diye paylaşıyorum. http://kahramanburak.blogspot.com/2011/07/kampl-balk-av.html

4. thisrockhero

Türkiye'deki Bitkiler ve Hayvanlar

ben türkiyede ya da tüm dünyada bulunan bitkiler ve hayvanlar hakkında kaynak arıyorum.içerisinde bitkilerin fotografı olan özelliklerini zehirli ya da yenilebilir olduğunu göstermeli hayvanları hangisi zararlı nerede yaşarlar nasıl yaşarlar.bunu gibi şeyleri olduğu bir kaynak lazım. bu forumda...
  5. thisrockhero

Küçük Balık Yoksa Büyük Balıkta Yok

BOYUT ÖNEMLİDİR Böyle devam ederse dünyadaki balık stokları 2050’de tükenecek. Büyük balıkların %90’ı çoktan yakalandı. Toplam balık stoklarının %60’ı çoktan bitti. Balıkların bittiği gün deniz yaşamı da bitecek. Oysa hala zaman var. Büyük balıkların yüzde 10’u hala hayatta, balıkların yüzde...

6. thisrockhero

Sen De Destek Ol!

http://www.kacsantim.org/?ref=burakkahraman1295820571 aşağıda benim üyelklinkimden girerek greenpeace destek olabilirsiniz siz de üye olup 9 tane balık biriktirince t-shirt veriyorlar benim verdiğim linkten girerseniz sevinirim :) destek olun bana :D küçük balık yoksa büyük balıkta yoktur...

7. thisrockhero

Film Önerisi ?

doğa kamp dağcılık gibi outdoor aktivitelerin konu alındığı film önerebilir misiniz? 127 saat adlı film etkilemişti beni daha sonra into the wild filmini izledim bunları dışında bildiğiniz film varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim :D
  8. thisrockhero

Çocuğuna Bir Şans Ver!!

Eskiden doğum günlerinde,karne hediyelerinde çocuklara bisiklet alınırdı. Çocukların hayatı hep sokaklarda geçerdi. Bir nevi hayata atılırlardı. Sabahın 9 unda kalkıp sokakta arkadaşlarıyla buluşup top oynarlar ya da bisikletlere atlayıp mahallede tur atarlardı.Ama şimdilerde hiçbir şey böyle...
  9. thisrockhero

Eskişehir Ayrıntılı Coğrafi Harita lazım

ben ve 2 arkadaşım eskişehirde bisikletli kamp yapacağız. yavaş yavaş malzemelerimizi toparlıyoruz.mayısa kadar her türlü eşya tamamlanacak ama tek eksiğimiz ayrıntılı ve anlaşılabilir bir harita nerede satılıyordur veya elinde olan biri varmı bize düzgün çekilmiş fotoğraflarda yeter. onları...

10. thisrockhero

Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

ben burak kahraman ve yol arkadaşım kadir özenle birlikte yola çıktık.(amacımız bozüyükteki sınıf arkadaşımıza gitmekti.) saat 8.30da buluştuk ve yola koyulduk bursa yoluna çıktık ve bayırlardan inip çıkmaya başladık bayırlardan aşağıya inerken rüzgar karşımızdan geliyordu bu yüzden kendimizi...
  11. thisrockhero

gezenbilir.comda en çok hangi kategoriye giriliyor

3 oy hakkı var kim nereye en çok giriyorsa onlara tıklasın lütfen

12. thisrockhero

eskişehir-bozüyük

ben burak kahraman ve yol arkadaşım kadir özenle birlikte yola çıktık.(amacımız bozüyükteki sınıf arkadaşımıza gitmekti.) saat 8.30da buluştuk ve yola koyulduk bursa yoluna çıktık ve bayırlardan inip çıkmaya başladık bayırlardan aşağıya inerken rüzgar karşımızdan geliyordu bu yüzden kendimizi...
  13. thisrockhero

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

ben 50 liralık bir çadır aldım ama internetten baktıklarım 200 lira 300lira hatta bazıları 1500 lira benim çadırım da 2 tenteli biri sinek ve böcekler için diğeri kar dolu ve yağmur için pahalı olanların ne gibi bir avantajları var ben daha çok çok yeniyim bilgim sınırlı pahalı olalar soğuğu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.