Arama sonuçlarınız

1. mcemsah

4l Modu Olan Suv Modeller

Merhaba. Merak ettiğim bir konu var. Nispeten erişilebilir fiyatları olan ve 4L modu (takviye veya ağır devir) olan modelli C-SUV araçlar hangileri. Tabi ki Land Cruiser, Pajero, Discovery II gibi kallavi fiyatı olan ağır abileri kastetmiyorum. Daha çok Sportage, Tucson, QQ, Kadjar gibi...

2. mcemsah

4x2 Duster Esp-off (esp’yi Kapatmak)

Herkese merhaba. 2016 110’luk 4x2 dusterımı yeni aldım. Karda ve çamurda test ettim. Süspansiyonlar oldukça hoşuma gitti. Ancak çamurda ve karlı yokuşta ESPnin devreye girerek gazı kesmesiyle geçebileceğim yerlerde çok zorlandım geçemedim. Daha önceki 98 model Primera’mla bile daha hakim...
  3. mcemsah

2017 Yılı 1. Dönem (mayıs) Amatör Telsizcilik Sınavı

2017 Yılı Amatör Telsizcilik Sınavının birincisi 14 Mayıs 2017 Pazar günü Saat 14:00’da yapılacaktır. Amatör Telsizcilik Sınav başvuru ve sınav giriş ücreti ödemeleri 27 Nisan 2017 günü mesai bitiminde sona erecektir. Sınav Afyon, Ankara, Antalya, Çanakkale, Çorum, Denizli, Erzurum...

4. mcemsah

En Son Ne Aldınız?

Tüm forumdaşlara selam olsun. Kampçılık bölümü forum çok aktif bir bölüm. Bu bölümdeki başlıkların birçoğu malzeme teminiyle ilgili. Böyle bir başlık açılırsa konular az da olsa toparlanabilir, başlık açmaya değmeyecek olan malzemeler (ip, düdük, sinek losyonu vs) hakkında bilgi alışverişi...
  5. mcemsah

Hangi Şişme Yatak Veya Mat?

Herkese yeniden merhaba. Loap melbu 3 ile çadır işi tamamdır.:) Sıra geldi çadırın içine sereceğimiz mat yada yatağa. Her ne kadar kampçılığın doğasına uymasa da eşim ve ben rahatımıza biraz düşkünüz. Bu yüzden 1~1,5 cm'lik poliüretan matların bizi rahat ettireceğini sanmıyorum. Çift kişilik...

6. mcemsah

Hangi Çadırı Almalıyım?

Herkese merhaba. Öncelikle kendimi tanıtayım, 26 yaşındayım, evliyim, Sakarya'lıyım, Diyarbakır'da öğretmenlik yapıyorum. Uzunca bir süredir foruma üyeyim ancak ilk defa yazıyorum. Ava ve doğaya meraklıyım. Eşimle birlikte yaz tatilinde arabamıza atlayıp, yurdun çeşitli yerlerinde kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri