Arama sonuçlarınız

1. H

High Pinion Dana 60 Ön Difransiyel

uzun zamandır foruma giriş yapamadım tekrardan herkese merhaba yeni başlayacağım projem için High Pinion Dana 60 Ön Difransiyel lazım bilen duyan gören varsa bilgi verirse çok sevinirim herkese saygılar

2. H

1953 willys

53 willys için arka uzun aks nereden bulabilirim herkese saygılar
  3. H

lpg li araçta motordan gelen patlama sesi

aracımda normal sistem lpg takılı benzin pompam arızalandı ve daha sonra aracı ilk çalıştırmaya çalıştığımda bir patlama sesi geliyor bunun nedeni ve çözümü nedir acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar

4. H

zj yakıt deposu

herkese merhabalar pazar günü balığa gittik aracıda hiç olmadık yerlere soktuk keşke sokmaz olaydım yakıt deposu koruma olmasına rağmen bayağı bir hasar gördü acil değiştirmem lazım tabi korumayı da çıkma veya yeni 98 zj"ye uyumlu komple yakıt deposuna ihtiyacım var saygılar
  5. H

ATLAS 2 VE ATLAS 4

bu atlas transfer kutusu nedir hangisi iyidir ve hangi oranları olmalıdır birde 98 zj için uygunmu yoksa tadilat gerekiyormu çünkü bir yerde ''birde atlas 2 taktınmı tadına doyulmaz ''diye okudum adresten inceler ve oranları için bilgi verirseniz sevinirim saygılar...

6. H

JEEP GC ZJ PARÇALARI

1998 MODEL BİR ZJ m VAR.BUNUN ÜZERİNDE TAKILI OLAN PARÇALARINI (AKS DANA ,AYNA MAHRUTİ,TRANSMİSYON ....VB) BİLEN VAR MI?BU KONUDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIN VAR.ARACIM AVRUPA VERSİYN BUNLARDA KİLİT VARMI VARSA NE OLARAK GEÇİYOR BU KONULARDA BİLGİM YOK. HERKESE SAYGILAR

7. H

1998 GC ZJ Jant

1998 zj aracıma yeni jant ve lastik almak istiyorum.jant ölçüleri ve bijon aralıkları ve tam ölçüleri kaçtır.üzerindekiler 16'' jant bir takım da arazi için yapmayı düşünüyorum ama onları 15'' yapmak istiyorum.ayrıca merak ettiğim birşey var mesela bu 15'' janta 35''*12.5''*15'' veya...
  8. H

yol ilgisayarı

yol bilgisayarındaki araç resminin kaputunda kırmızı kare ışık yanıyor cooland sensor bad yazıyor sanırım bunun anlamı nedir acaba saygılar ve herkese şimdiden iyi bayramlar
  9. H

Yol Bilgisayarında Görünen Uyarı Işığı

vitesin oradaki ekranda bulunan araç resminin ön camının olduğu yerde sarı ışık yanıyor acaba nedir sanırım çatpat ingilizcemle yıkayıcı falan diye birşey yazıyor cevap verirseniz sevinirim 98 ZJ

10. H

98 Model Grand Cherokee'nin Bagaj Camı Açılıyor mu?

1998 model jeepGC almayı düşünüyorum ve görüşlerinizi bekliyorum yalnız buaracın bagaj camı açılmıyor mu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.