Arama sonuçlarınız

1. emircifci

Şile Ormanlarında kısa bir tur

Geçen hafta sonu öylesine bir ormana çıkmışken birkaç resim çekiyim dedim :) aksiyon yok zaten üstünde asfalt lastikleri var. Biraz çamur geçişleri yaptım yine de zorlanmadım.

2. emircifci

XL-7 km sıfırlama düğmesi

Arkadaşlar, bugün arabamı yıkattığımda maalesef sonradan farkettim, km sayacı sıfırlama düğmesinin üstünde lastik bir kısım var, bir baktım ortada yok aradım ama bulamadım, önemsiz bir parça gibi ama gözüme battı bir kere, acaba çıkmacılarda bulabilirmiyim ?
  3. emircifci

Pazar Günü Can Sıkıntısı Foto

Çektiğim resimleri biraz makyajlıyıp sunuyorum. ;D ;D

4. emircifci

Debriyajdan gelen ses !

Arkadaşlar aracımda vites değiştirirken debriyaja bastığım vakit kısa süreli bir zırıltı sesi geliyor ve debriyajdan ayağımı çektiğim zaman ses gidiyor. Bu ses araba boştayken yok ama debriyaja basılı gaz verdiğim veya vites değiştirirken debriyaja bastığım zaman geliyor ve zamanla bu ses arttı...
  5. emircifci

Xl-7 ime Çarptılar :(

Arkadaşlar geçen perşembe akşamı arabayla garajdan çıkarken, (biraz dikkatsizliğime denk geldi.) birden yoldan geçen araç (süratlide geliyodu Hacı abim arabada tofaş olduğu için 10m fren izi oldu ama duramadı) sürttü geçti :( fazla bir şey olmamasına rağmen sis farı kırıldı ve öndeki koruyucu...

6. emircifci

XL-7 'im Resimlere Devam :)

Can sıkıntısı bi kaç resim çekeyim dedim :D

7. emircifci

Grand Vitara XL-7 2.0 TD motor ışığı sorunu

Arkadaşlar, bugün sabah aracımı almaya gittiğimde çalıştırdığım anda motor ışığının sönmediğini farkettim, ve motor ısınınca söner umuduyla yola çıktım, ve süpriz :( arabanın çekişi inanılmaz düşmüş ve birinci vites dahi olsa tam gazda 3 bin deviri geçmemeye başladı, bu durum bana eyvah turbo...
  8. emircifci

Mastercraft Lastik hakkında

Geçen hafta bir arkadaşın tavsiyesi ile ''bunları kaçırma uygun dedi'' 4 tane 235/65/16 100t Mastercraft GlacierGrip 2 M+S lastik aldım, ve tanesi 270 tl, ben yolda yumuşak lastik seviyorum bunun yumuşaklığıda iyi çıktı,sizce nasıl lastiktir, kullanan varmı bunlarda?
  9. emircifci

Grand Vitara XL-7 '.0 Td yakıt tüketim değerleri

Merhabalar, bir süre önce aldığım aracımın yakıt değerleri tam rakamlar olmamakla beraber hiç tam depoyu bitirmedim, sadece yarım depo ölçümlerimde 320 km yol yaptı, daha sonra depoyu tekrar full yaptım, ve km/krş hesabı olarak 35krş gibi bi rakam çıktı, acaba forumda diğer XL-7 kullanıcısı...

10. emircifci

İşte Grand Vitara XL-7 ' im

Arkadaşlar en sonunda aracımın detaylı resimlerini koyuyorum, arabam 106.000 km'de orjinal aldığımdan beri bakımını ve aksesuar olarak cam filmi ve xenon kit taktırdım. :)

11. emircifci

Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum

Arkadaşlar herkese selam, bir süredir Xl-7 2.0TD dizel model grand vitara yı araştırıyorum, sizce bu araç nasıl belli bir kronik sorunu varmı, duyduğuma göre hdi motor varmış bu araçlarda sizin tavsiyeniz ve yorumlarınızı bekliyorum burdaki yorumlara göre bu hafta bu araçlardan bir tane hemen...
  12. emircifci

Amortisör Sorunu

Arkadaşlar 95 model Vitara V6 aracımın aldığımdan beri tek şikayet ettiğim sorunu yolda giderken öne arkaya sağa sola çok esnemesi otoban yolda bile bir beşik gibi hareket etmesi, arabyı elimle salladığımda aynı çocuk beşiği gibi sağ sol yapıyor sizce normal mi, siz Vitara tecribesi olan...

13. emircifci

İşte VİTARA'm

Arkadaşlar size hep soru sorduğum aracım ;D
  14. emircifci

95 Vitara V6 Lastik ölçü tavsiyesi

Arkadaşlar aracımdaki lastikler 225/70/16 ölçülerinde ama araziye çıkınca davlumbaza sürtme yapıyor, bende zaten lastikler eski olduğu için değiştiricem, acaba lastik ölçüsü pek ufaltmadan 225/65/16 taksam olurmu , stepnedeki lastik 215/65/16 ama bu lastik biraz ufak kalıyo aracımın fazla alçak...
  15. emircifci

2.0 V6 Vitara Rolanti Hortumu!

Arkadaşlar, arabamın rolantisi biraz yüksek bazende düşüyordu, birde vites de giderken bazen hafif bir silkeleme var, bostancı da gösterdim rolanti hortumu varmış değişmesi lazım dedi üstünde takılı olan orjinal hortum olmadığı için yapıyor dedi fiyatıda 80-100 tl dedi sizce normal mi ...

16. emircifci

Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir tane 1995 model Vitara 2.0 V6 aldım, sizin Lpg tavsiyelerinizi bekliyorum, hem uygun fiyat, hemde işçilik olarak İstanbul civarında önerebileceğiniz bir servis veya marka varsa paylaşırsanız sevinirim. Marka takıntım yok önemli olan problem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri