Arama sonuçlarınız

1. hermestr2010

300 Tdi Özel Overland Yapım

Defender 300 TDI özel overland yapım, 1996 model 148.000 km. Altı aylık maceramı sizinle paylaşayım dedim.: 1-Kalorifer ve radyatör tesisatı elden geçti 2- Özel ses ve ısı izolasyonu, su geçirmez, 4 kat 16 mm 3- Tavan izolasyonu yapıldı 4- Motor bölümü izolasyonu yapıldı 5- Apple car play...

2. hermestr2010

Defender Ile Ilk Off Road Gezim Ve Izlenimlerim

Merhaba arkadaşlar, ben de bir defender 110 300 tdi alıp bu hafta sonu ilk gezime çıktım. Arkadaşlarla önce Adrasan a sonra da oradan 16 km dağ yolu ile ulaşılabilen Sazak koyuna gittik. Araç asfaltta 80-90 km kontrollu gidiyor. 100-110 u da görebilirsiniz tekerleğinize göre, ama bana...
  3. hermestr2010

Defender Için Avadanlik Seti Ve Diğer Ekipmanlar

Merhaba arkadaşlar, Bende bir 110 300 Tdi alarak araniza katildim. araci zamanim ve butcem el verdikce tamamlamaya calisacagim. Oncelikli olarak alet ve edavattan baslamaya karar verdim. Avadanlik seti, cekme ve kurtarma aparatlari, kiriko vs. gibi. Defender da olmazsa olmaz dediginiz...

4. hermestr2010

Land Rover Ineden Bu Kadar Seviyoruz?

Ötesine git...
  5. hermestr2010

Defender 110 300 Tdi Mi, Discovery 2.5 Td5 Mi?

Merhaba Arkadaşlar, Uzun zamandır offroad ile ilgileniyorum ve bu siteyi severek takip ediyorum. Sizlerden çok değerli bilgiler edindim. Bir araç olarak ben de aktif olarak katılmak istiyorum. Aracı daha çok overland-kamping amaçlı kullanacağım. Günlük kullanım nadiren olacak. Extreme...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR