Arama sonuçlarınız

1. ugur_lu

2005 suzuki grand vitara standart icin cıkma at veya mt lastik ihtiyacı

Yeni aldıgım 2005 suzuki grand vitara manuel aracımda su an icin 235 60 16 hız lastigi var genis oldugu icin fazla yakıyor bunun yerine cıkma 205 80 16 ,215 75 16, gibi daha dar fakat yuksek at veya mt lastik arıyorum elinde olan vermek veya satmak istiyen arkadaslarla iletisim kurmayı temen...

2. ugur_lu

Suzuki Vitara 1.6 jlx icin 8-39 arka diferansiyel tedariki

Merhaba Arkadaslar Suzuki aracım icin Suzuki Vitara 1.6 jlx icin 8-39 arka diferansiyel ihtiyacım var mevcut diferansiyelim ötüyor uygun fiyatlı nasıl bulurum tskler simdiden.
  3. ugur_lu

1998-99 yeni kasa 2000 motor v4 grant vitara arıyoruz.

merhaba arkadaslar 1998-99 yeni kasa 2000 motor v4 grant vitara arıyoruz. fiyatın cok kabarık olmaması tercihimizdir. arac sehir icinde kullaılacakdır yai stadart olması tercihimizdir .aracın durumua gore ayrıntılar kousulur tskler

4. ugur_lu

Vitara parca ihtiyacı

Merhaa arkadaslar 2001 model 1,6 jlx 5 kapı suzuki vitara , aracım ici arka gergi kolu burclarına ihtiyacım var nerden bulabilirim, fiyatı nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. simdiden tskler
  5. ugur_lu

Suzuki Vitara 1.6 jlx icin lastik

Merhaba arkadaslar elinde vitara icin cıkma lastik olan arkadaslar varmı eski tarihli olmyan temiz cıkma lastik arıyorum yukseltme yok aracımda normal 4 mevsim 4x4 lastigi tskler

6. ugur_lu

Suzuki vitara 2001 orjinal teyp

Arkadas lar merhaba Kendime 2001 suzuki vitara jlx aldım aracımdan cok memnunum herseyinin orjinal olmasını istiyorum bu yuzden uzerınde sony teyp var ben aracıma orjinal takmak itiyorum bu kouyla ilgili bilgisi olan arakdaslardan yardım bekliyorum.

Geri