Arama sonuçlarınız

1. A

2.0 di için usta öneriniz.

Arkadaşlar merhaba 2.0 di 2000 model aracım yağ eksiltmeye başladı. Bizim araçların dilinden anlayan insaflı iyi bir motor ustası önerisinde bulunacak arkadaşlara duacı olacağım. Cevaplarınıza ihtiyacım var. Saygılarımla

2. A

Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum

Arkadaşlar merhaba 2.0 di (2000 Model) araçlar ingiliz L motor derler ve biraz sıkıntılıdır derler. Sıkıştırılmaya çok gelmez diye biliyorum. Şimdi tüm üstadlardan yazacağım konu hakkında görüş almak isterim. Bir usta şöye bir öneride bulundu; Bu motorlar sıkıştırılmaya gelmediği için motor...
  3. A

Land Rover'cı arkadaşlara

Arkadaşlar merhaba, İnsanoğlu'nun kafasında hep var olan acaba kelimesini bir tarafa bırakabileceğiniz, bir özel servis önerisinde bulunmak istiyorum, Özel servise gidip, görüp, acabalarınızdan kurtulacağınızı düşünüyorum. Ben bu anlamda çek ettim ve acabalarımdan servis hizmeti yönünden...

4. A

Hafta Sonu Başıma Gelen

Arkadaşlar merhaba Hafta sonu başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak isterim. Cumartesi günü (11/12/2010) malum hava çok soğuktu. Bende aracımı bir kaç ay oldu ikinci el aldığım için içindeki antifirizin durumunu bilmediğimden antifirizini değiştireyim dedim.Evimize yakın olduğu için oto...
  5. A

Yedek parça ve servis

Merhaba arkadaşlar, Bende aranıza yeni katıldım. Honda ve Opel (binek) kullandıktan sonra, Land denemeye niyet ettim, dört beş tane ustaya bilgi sordum, araç satanları müşteri gibi arayıp bilgi paylaşımında bulundum ve karşıma 69300 km, 2000 di çıktı. Araç 2000 yılı Ağustosunun 10. günü trafiğe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri