Arama sonuçlarınız

1. A

indirimli akaryakıt

Mustafa bey'in araştırmasına Nusret bey'in dediği gibi gezenbilir com sitesinin el atmasıdır.Site olarak bu araçları kullananları bir çatı altında toplayıp hatta üyelik kartı verip biran önce bu organizasyonu oluşturmamız lazım diye düşünüyorum.Diğer arkadaşların düşünceleri doğru çünkü her...

2. A

arazi tipi lastikler

1996 model gransd cherokee limitedlerde en uygun (kar ve çamurda) genişlik ve yükseklikteki arazi lastiklerinin hangisini önerirsiniz? teşekkürler.
  3. A

dikiz aynası önü su alıyor

Arkadaşlar merhaba,bende 96 grand cherokee lımıted var.Dikiz aynasının ön tarafından su damlatıyor vıtesın uzerıne.Sunroof kanalları temiz olduğu halde su almaya devam ediyor.Çok su dokunce lastiklerden de su almadı,sebebi ne olabilir sizce?Pusulanın olduğu bolumun on tarafı yani tavan...

4. A

1996 grand cherokee

Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi 16.000TL'ye aracı aldım.12.10.2010 akşamı Mersin'den yine 25.00TL'lik LPG ile Adana'ya gelip yaklaşık 80km belki biraz fazlada olabilir ve hiç LPG yoktu sırf geçen gelişimdeki gibimi yakacak merakıyla 80km-90km sürat aralığında yine aynı kilometreyi...
  5. A

1996 5.2 V8

Arkadaşlar sonunda bende kararımı verdim.Yarın 1996 model 5.2 V8 Grand Cherokeenin devrini alacam.Araç saat gibi çalışmayan hiçbir aksamı yok,fiyatıda 16.000TL.Gerekli ustalara kontrol ettirdikten sonra 4.0 -5.2 arasında yakıt yönünden fark olmadığınıda sizlerin yazılarından öğrendikten sonra en...

6. A

araç alımı hakkında bilgi

1993 model Detroıt üretimi olan kilometre kadranı mil 124000km de bu araçlar sürekli 4*4 müdür?Bu aracın sürekli 2*4 istenildiğinde 4*4 olduğu söyleniyor.Doğruluk payı varmı?Yoksa bunun yerine 1996 model 5.2 198Hp biraz fazla yaksada daha iyi olur?En azından bu araçlardan birtanesini iki gün...

7. A

Araç Alımı Hakkında Bilgi

Kısmet olursa hafta sonu 1993 model Grand Cherokee 124000 km de boya ve darbesi olmayan bir araç almayı düşünüyorum.Fiyatı da 15.500 tl civarında olacak.Tüm ağır ( BAKIMI MASTER SERVİSTE YAPILMIŞ, TÜM BAKIMLARI DOSYALI, LPG SİSTEMİ 10 AY ÖNCE TAKILMIŞ, 4X4 VE 2X4 ÖZELLİKLİ )Bu araçları sürekli...
  8. A

1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

cherokee jeep 5.2 1994 model için hangi marka lpg önerirsiniz
  9. A

4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı

4.0 ile 5.2 arasındaki yakıt farkı nedir sizce hangisi tercih edilmelidir?

10. A

1993 Model Grand Cherokee Hakkında

93 model grand cheroke 354000ML de alınırmı? bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri