Arama sonuçlarınız

1. enbay1

Jeep Grand Cherokee 2006 Wk 4.7 V8

JEEP Grand Cherokee 2006 WK 4.7 V8 güncel fiyat ilanda Ankara Jeep / Grand Cherokee / 4.7 / Limited / KOLEKSİYONLUK V8 sahibinden.comda - 758737155

2. enbay1

Chevy Tahoe Jant

2001 Chevrolet Tahoe 16 inç 6x139,7 jant takımı 2500 TL Ankara
  3. enbay1

Yükseltilmiş Wk Sahibi Var Mı Aramızda

Yükseltilmiş Grand Cherokee WK sahibi var mı aramızda ? aracına uğraşmış veya yükseltmeyi düşünen varsa fikir alışverişinde bulunabiliriz , sayı olarak az olduğu için konu açma ihtiyacı hissettim , önceki kasalardan çok farklı yapısı var , Ankaradayım , teşekkürler

4. enbay1

Ankara’da Tampon Imalatı Ve Vinç .??

Ankarada vinç tamponu imalatı yapan ve vinç montajı yapan , sadece hallederiz diyen değil de işi bilen biryer arıyorum, tavsiyesi olan ? Araç 2006 Grand Cherokee , benim araca göre stokta yok , özel imalat lazım.
  5. enbay1

Grand Cherokee 3.0 Crd Motor

WK Grand Cherokee 3.0 CRD araçlarda malum ilk çıkan 2006 modeller V6 dizel Mercedes motoru mevcut , 2009-2010 gibi bir tarihten sonra çıkanlar İtalyan malı 3.0 dizel motormuş , bu doğru mudur , hangi yıldan itibaren İtalyan motora geçildi , internette bilgi bulamadım. bu İtalyan motorlar 3.1 TD...

6. enbay1

Subaru Için Mont Blanc Kayak Taşıyıcı

Subaru Foresterdan çıkma Mont Blanc kayak taşıyıcı 400 TL ciddi olarak ilgilenen mesaj atsın

7. enbay1

Toyota 4runner Klasörü

Toyota 4Runner klasörüne hiç uğrayan yok mu ? Virüslü linkler var vs. ne iş ? Yöneticiler fark etmiyor mu? 4RUNNER
  8. enbay1

Wj Kalorifer Klapesi

WJ kasalardaki kronik kalorifer klapesi arızasını daha önce yaptıran var mı , Ankarada daha önce yapmış bi usta arıyorum. Hiç yapmamış birisi yabancılık çekebilir , 2. kez yapan için çok kolay bi iş sayılır. Alet-takım eksiksiz olsa, ben de uğraşırım da, değişik bi testere lazım. var mı yaptıran ?
  9. enbay1

5.7 Motoru Nasıl Bilirsiniz ?

malum yıl geçtikçe uçuk arabalar ulaşılabilir seviyeye düşüyor , WK kasa 5.7ler 2005 modelden itibaren bizlere düşmeye başlıyor , şuan 4.7 kasa kullanıyorum , WK 5.7 için ne düşünürsünüz ? Hemi 5.7 nasıl motordur ? Tavsiye eder misiniz ? yakıt sarfiyatı ve vergi konusuna girmiyorum , sadece...

10. enbay1

Vx80 Teknik Bilgi + Detay

VX80 kasa ile ayrıntıya ihtiyacım var , internette yeterince bulamadım , V8 benzinli modeli var mıdır yoksa hepsi düz 6 mı , Dubai versiyonu diye gerçekten bu isimde modeli var mıdır yoksa manda kasa Mercedes gibi sonradan takılan bi isim midir ? ön/arka/orta kilit olarak ayrı ayrı var mıdır ...

11. enbay1

Dot Lastik Üretim Tarihi

DOT lastik üretim tarihi formatında değişiklik oldu sanırım , eskisi gibi yazmıyor , rakamsız sadece harf olan lastikler var , 2 arabaya baktım ikisinde de bu şekilde yazıyor , bu kodu tarihe çevirmeyi bilen var mı ? internette bulamadım. mesela fotodaki lastik ....
  12. enbay1

Quadradrive + Kilit

soru 1. WJ 4.7 Grand Cherokelerde 2000-2004 arası Quadradrive olanların arazi sistemi hepsi aynı mıdır soru 2. mesela 2000 ile 2004 arasında teknik fark var mıdır , diferansiyel+şanzuman+transfer kutu parçaları soruyorum. soru 3. Peki Quadradrive larda önde kilit var mıdır ? var sanıyodum, hem...

13. enbay1

265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant Lastik

265 70 17 Mickey Thompson Jeep Rubicon Jant lastik (5x127) Ankara. fiyat 2500 TL. pazarlık olur , aracıma uymadı , WJ kasa Grand Cherokeeye uygun 16 inç MT lastikle takas olur. 2. el aldım , üretim tarihi fatura vs. yok , muhayyer içine dışına bakın öyle alın. jantların üzerinde tamir boya...
  14. enbay1

245 75 16 Maxxis At

2 ay önce sıfır aldığım Maxxis AT 980 lastik takımım satılıktır. çok temizdir, şuan aracımda takılı , aynı ölçü temiz MT lastikle takas olur. fiyat düz 1000 TL. Ankara. Faturası mevcut. Deseni farkederseniz BF Goodrich ile aynıdır , %50 asfalt %50 arazi isteyenler için çok uygun tercihtir...
  15. enbay1

2 İnç Yükselttim

merhaba arkadaşlar , WJ aracımı yaklaşık 2 ay önce 2 inç yükselttim , 245 75 16 lastik taktık , 3 kere geziye çıktım toplam , gruptaki arkadaşların aracından alçak kaldım , ayak uydurabilmek için 4 inçe yükseltmeyi düşünüyorum , Ankarada olup da, 2 inçe yükseltmeyi düşünen varsa görüşelim...

16. enbay1

4.7 İçin Jant/lastik Arıyorum

4.7 WJ aracım için uygun A/T M/T 2.el jant lastik arıyorum. Ankaradan olsa güzel olur.
  17. enbay1

Wj Klima Hep Açık

2000 model 4.7 WJ aracımda her çalıştırdığımda klima devreye giriyor , her seferinde elle kapatmak zorunda kalıyorum. Gizli bir özelliği mi vardır , her kontakta klimanın default olarak OFF konumunda istiyorum. Bir de sağdaki havalandırmaya yön veren tuşla oynayınca da bazı konumlarda klima...
  18. enbay1

1999-2000 4.7 Arasındaki Fark

kullandığım 99 ve 2000+ 4.7ler arasında motor sesinde fark hissettim. 99 modellerde sadece motor homurtusu var , daha tok bir ses , 2000+ modellerde ise soğuk motorda bile önden fan sesi gibi rüzgar sesi geliyor yani aracın gerçek motor sesini perdeliyor. bu fark nerden geliyor , 2000 modelden...

19. enbay1

2000 Grand Cherokee Wj Kitapçık Lazım

2000 Grand Cherokee WJ 4.7 kitapçık lazım. Bunların orjinali Türkçe midir , İngilizce midir ? Elinde fazla veya önceki arabasından kalan var mıdır ? İnternette İngilizcesi mevcut da, Türkçesi varsa şansımı deneyim dedim.
  20. enbay1

Quadradrive / Quadratrack II Farkı

WJ kasa 4.7 için malum Quadradrive / Quadratrack II arasında kısaca ne farklar var , teorik olarak Quadradrive mükemmele yakın bir sistem gibi görünüyor, ama aklıma takılan konu şu , 2. el ilanlara baktığımda full offroad donanımlı (günlük binilemeyecek kadar) WJ'ler genelde QuadraTrack II...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri