Arama sonuçlarınız

1. M

vitara - zj bakım masrafı ve parça fiyatları karşılaştırması

merhab arkadaşlar , ismim ahmet gezer. Bu siteyi okumaktan artık gözlerim yoruldu. siz değerli ve ayrıntılı yorumlarınızı okumak mutluluk verici. Kısmetse 94-96 model bir zj alacağım. Sizden istirhamım Suzuki Grand vitara ve jeep ch 96 model bakım ve parça fiyatları çok farklı mıdır. Malum...

2. M

bi araç bulamadım arkadaş

selam arkadaş 20.000 tl ye bütçe çıkardık , hala kafama göre bi araç bulamadım. Şöyle mitsu gibi olacak. Az heybetli dursun.
  3. M

Terios 1998 - nissan terrano

kısmetse aşağıdakini almayı planlıyorum .... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-sahibinden-arazi-canavari-klimali-1998-sx-terios-96807437/detay ne dersiniz. Yaw bu aracın görüntü filan ii de arazide kalırmıyız acep.. nissan terrano - vitara - daihatsu arasında...

4. M

pajero 88

Cümleten iyi bayramlar arkadaşlar , Yoğun araştırmalar sonrası kısmetse pajero almaya karar kıldım. Max bütçe 15000. Hal böyleyken , ancak 88-90 arası alabiliyorum . Aynı paraya samurai 95-97 model alabiliyorum. Ancak ben tip ve genişlik olarak pajero çok hoşuma gidiyor. Size göre ne...
  5. M

samurai-vitara

merhaba arkadaşlar , 12000 tl ye kadar 1990-1995 vitara mı - samurai mi - pajeromu-cherokeemi seçmeliyim. Sürekli ilanlara bakıyorum . forumları okuyorum. Bir türlü karar veremiyorum. Araç dağda bayırda kullanılacak offroad amaçlı yani hafta sonu keyif aracı . Fazlada bi param yok. olan hepsi...

6. M

jeep compass - suziki grand vitara veya jeep tavsiyesi

arkadaşlar selam, 1,5-2 aydır bende başlayan offroad merakı sonucu aranıza katılmaktan çok memnunum. E bu merakın sonucu forum daki konuları okuya okuya iyiden iyiye içimi saran offroad tutkusu sonucu 1 adet arazi taşıtı almak istiyorum. Fakat almak istediğim taşıt şehir içindede kullanmam...

7. M

Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi

arkadaşlar selam, 1,5-2 aydır bende başlayan offroad merakı sonucu aranıza katılmaktan çok memnunum. E bu merakın sonucu forum daki konuları okuya okuya iyiden iyiye içimi saran offroad tutkusu sonucu 1 adet arazi taşıtı almak istiyorum. Fakat almak istediğim taşıt şehir içindede kullanmam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri