Arama sonuçlarınız

1. A

SUZİKİ VİTARA PARÇALARI (ORJİNAL) KAÇIRMYIN

ÖNCELİKLE HERKEZE SLMLAR 1993 MODEL VİTARAMI SAATTIĞIM İÇİN ELİMDE OLAN YEDEK PARÇALARI TOPLUCA SATIYORUM HEPSİ SAĞLAM VE ÇALIŞIR DURUMDA DEPODA BİRAZ TOZLANMIŞ TEMİZLEMENİZ YETERLİ OLUR HEPSİ ORJİNALDİR . 2 AD. ÖN KAPI CAMLARI (SAĞ-SOL) - 2 AD.KAPI OTOMATİĞİ (SAĞ-SOL) - 2 AD. CAM KİRKOSU...

2. A

suzuki vitara ön koruma demiri

SUZUKİLERİN ORJİNAL ÖN KORUMA DEMİRİ AYRI Bİ GÖRÜNÜM KATIYOR ARACA DÖKÜM VE FABRİKASYONDUR KESİNLİKLE TAMİR DÜZELTME ÇATLAK KIRIK YOKTUR RESİM KOYAMADIM SAHİBİNDEN COMDA 80432729 İLAN NUMARASINDAN BAKABİLİRSİNİZ FİYATIM 750 TL DİR DAHA ÖNCE YALNIŞ BİLGİ VERDİKLERİ İÇİN FİYATI FAZLA YAZMIŞIM SAYGILAR
  3. A

suzuki vitara orjinal yedek parçaları

1993 MODEL VİTARAMI SAATTIĞIM İÇİN ELİMDE OLAN YEDEK PARÇALARI TOPLUCA SATIYORUM HEPSİ SAĞLAM VE ÇALIŞIR DURUMDA DEPODA BİRAZ TOZLANMIŞ TEMİZLEMENİZ YETERLİ OLUR. 2 AD. ÖN KAPI CAMLARI (SAĞ-SOL) - 2 AD.KAPI OTOMATİĞİ (SAĞ-SOL) - 2 AD. CAM KİRKOSU (SAĞ-SOL) - 2 AD. ÖN 2 AD. ARKA OLMAK ÜZERE 4 AD...

4. A

SUZUKİ VİTARA YEDEK PARÇALARI TOPLU SATILIK

1993 MODEL VİTARAMI SAATTIĞIM İÇİN ELİMDE OLAN YEDEK PARÇALARI TOPLUCA SATIYORUM HEPSİ SAĞLAM VE ÇALIŞIR DURUMDA DEPODA BİRAZ TOZLANMIŞ TEMİZLEMENİZ YETERLİ OLUR. 2 AD. ÖN KAPI CAMLARI (SAĞ-SOL) - 2 AD.KAPI OTOMATİĞİ (SAĞ-SOL) - 2 AD. CAM KİRKOSU (SAĞ-SOL) - 2 AD. ÖN 2 AD. ARKA OLMAK ÜZERE 4 AD...
  5. A

suzukiciler kaçmaz bakın

slm arkadaşlar aracımdan çıkartmış olduğum orjinal suzukiye ait ön koruma demirini satıyorum farlara kadar kapatan ve altlarında ikişer adet sağ sol 4 adet sis farı yeri olan döküm ön koruma demirinde düzeltme çatlak tamir kaynak vs bişey yoktur çok temizdir almak isteyen arkadaş lütfen telden...

6. A

tavan sepeti hakkında yardım

aranıza yeni girdim bana pek yardımcı olan yok açıkcası dürüstce söylemem gerekirse bundan önce fronteracıydım yardım çok aldım şimdi sizlerden ricam tavan sepetim var ama tepeye takılan aparatı yok kapı üst çıtaya doğru uzanan kısmı nereden bulabilirim yada elinde olan varmı 4 adet yeterli...

7. A

Suzuki Vitara - Yükseltme Konusunda Yardım

slmlar aranıza yeni geldim önceden fronteracıydım şimdi 93 jlx vitaram var get ile 5 cm yükseltmek istiyorum fakat ön kovan kırılır kolları uzatmak gerek falan gibi bişeyler duydum korktum ankarada güvenle bu işlemi nereden ve nasıl yaptırabilirim sağlıklı olurmu yardımlarınızı bekliyorum
  8. A

lastik yardım

slm arkadaşlar e abiler vitara 93 model 5 kapı aracıma 215/75/15 lastik takmayı düşünüyorum yükseltme yok standart halinde sorun yaşarmıyım yada en uygun yükseltmesiz kullanacağım lastik ebatı nedir. çıkma uygun elinde olan varsada alabilirim saygıalr yardımlarınızı bekliyorum
  9. A

sis farı

slm arkadaşlar vitaranın orjinal ön döküm korumasında dikdörtgen 2 sağda 2 solda toplam 4 adet sis lambası varya onları nereden bulabilirim yardım ederseniz yada elinde olan varsa bilgi verirse sevinirim

10. A

ikinci el lastik arıyorum

suzikiye yükseltmesiz olacak ölçüde ikinci el ve uygun fiyat olursa sevinirim fazla nakitim yok yardımcı olursanız sevinirim saygılar. at-mt- kar lastiği yazlık lastik farketmez ;D

11. A

acil direksiyon yardım

slm abiler direksiyonumda sorun var aynı pavır sorunu gibi ses yapıyo ama pavır değişti direksiyon kutusu değişti amartisörlere bakıldı rotil sarmış diye onlarda değişti ama ses gitmiyo yardımcı olursanız sevinirim
  12. A

ön koruma barı acil

97 frontime ön koruma demirinden arıyorum elinde olan yada alacağım yeri bilen var mı yardımlarınız için şimdiden sağolun

13. A

Arazi Şanzumanı Yardım

slmlar aracımın hubbları sıfır ama aracım 4 çekerde sağa sola çekme yapıyo ön ve arka tekeri çapraz bi şekilde frenleme kasma yapıyo zor gidiyo geçenlerde karda çatırtı geldi şimdi ise 4 çekerden bazen atıyo ne yapabilirim ustalar bişeyden anlamıyo kimi defransiyel kimi şanzuman kimi akisler...
  14. A

bu arac bu paraya iyi midir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-acil-fiyat-dustu-cokk-temiiizz-kare-kasa-satilik-takasli-37554786/detay
  15. A

frontera ön arka lcd dif

bende 97 opel fronti var lifte kaldırdım ve ön arka diflerin lcd olduğunu öğrendim güzel bi ayrıcalık mıdır.

16. A

Satılık 1997 Model Fronti

öncelikle şu olur mu bu olur mu diye arayacaksanız lütfen aramayın. aracımda kesinlikle kaza değişen çürük v.b. kusurlar yoktur ancak güneş yanığından komple boyalıdır herhangi bir ustaya götürdüğünüzde anlaşılacaktır.ön takım rotlar rotiller akisler akis keçeleri akis körükleri ve akü...
  17. A

FRONTERA A SOL ÖN FAR ARIYORUM

ARKADAŞLAR ÇIKMA SOL ÖN FAR ARIYORUM ELİNDE OLAN VARSA YADA BULABİLECEĞİM YERİ BİLEN VARSA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM. SAYGILAR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,025
Kayıtlı Üye Sayımız
166,769
Kaydolan Son Üyemiz
enesakbb1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri