Satılık 1997 Model Fronti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avcı-balıkcı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,398
Mesajlar
126
Tepkime Puanı
0
öncelikle şu olur mu bu olur mu diye arayacaksanız lütfen aramayın. aracımda kesinlikle kaza değişen çürük v.b. kusurlar yoktur ancak güneş yanığından komple boyalıdır herhangi bir ustaya götürdüğünüzde anlaşılacaktır.ön takım rotlar rotiller akisler akis keçeleri akis körükleri ve akü 28.08.2009 tarihinde değişmiştir lovato sıralı gaz sistemi sayesinde şehir içi 300 kuruş şehir dışı 240 kuruş yakmaktadır araçda kesinlikle sorun ve problem yoktur fren balataları , bujiler, buji kabloları 263200 km de değişmiştir .şanzuman ve defransiyel yağları kontrol edilmiş olup her bakımı kayıtlıdır 263200km de orjinal parçalarıyla sıfır motor yapılmış olup orjinal baskı balata seti orjinal tiriger seti orjinal marş ve şarj dinamosu takılıp araç 15.02.2010 tarihinde sıfırlanmıştır ve faturalıdır motor sıfırlama tamamendir krank mili hariç pütün herşey orjinal ve sıfır değişmiştir.bukadar yapılan bi işlemlerin fiyatına bakarak aracı diğer araçlardan kıyaslayın aracın parçaları yeni sanayi çarşısındaki opelpar' dan alınmış olup motor rektefiyesi lider motor' da olup örnek sanayi özçağdaş otoda yapılmıştır . ekstradan kartel koruma sacdan özel olarak yapılmıştır, ön koruma demiri özel yapılmıştır .ne desem boş bakın gösterin ve görün. .07.07.2010 tarihinde şaft, şaft dişlisi, şaft mafsalları sıfırlanıp klima gazıda konulmuştur araçda çalışmayan bi kusur yoktur.281300 km.de yağı ve yağ filtresi,bujiler,hava filtresi,değişmiş olup bütün bakımları 09.10.2010 tarihinde yapılmıştır bakımları kayıtlıdır ve hiç birzaman 10000 km yi bulmamıştır 4x4 ve arazi şanzumanı çok iyi durumdadır stepne sıfırdır ekstradan 2 adet godyear wrancler atr kar ve çamur lastiğide verilecektir.

4x4 hubs lar yani kilitler manuelle değiştirilerek sıfırlanmıştır ekstradan orjinal otomatik hubs ları da verilecektir.

abs-2 airbag+srs-klima-elektrikli ısıtmalı ve katlanabilir aynalar-4 cam otomatik-deri ve ayarlanabilir direksiyon-yükseklik ayarlı koltuk-katlanabilir arka koltuklar-tam açılır sunroof-merkezi kilit-lpg-çelik jant-4x4

muayeneden 17.08.2010 tarihinde geçmiştir ve 2012 ye kadar muayeneleri tamamdır saygılar

araç istenilen ustaya servise gösterilir hatta 1 yere bağlı kalmayın

2-3 ustaya götürün

binmek için yaptırmıştım ama satma nedenim sadece ihtiyaçtan yeni düğün yaptım dosta gidecek temizlikte pişman olmazsınız
 

Etiketler

Ynt: Satılık 1997 Model Fronti

fotoları nasıl yükleyecem bilmiyorum ama sahibinden com da 31317258 ilan numarasına bakın orada görürsünüz saygılar
 

Ynt: Satılık 1997 Model Fronti

ilanı yanlış yere açmışsınız ama vasıta bölümüne açmanız gerekliydi... hayırlı satışlar..
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,457
Mesajlar
1,518,160
Kayıtlı Üye Sayımız
172,110
Kaydolan Son Üyemiz
Bukrek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst