Arama sonuçlarınız

1. A

Hız Göstergesi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 2008 model forester (yeni kasa) sahibiyim Hız göstergesi var olan hızın 8-9 km yükseğini gösteriyor. Bunun nedeni ne olabilir, kalibrasyon yapmak gerekir mi, bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2. A

2011 makyajlı kasa

Merhaba arkadaşlar, öğrendiğime göre 2011 model foresterlar makyajlı kasa ve iç donanımıyla Şubat ta Türkiye de olacakmış, Manuel klima yerine dijital klima, daha az benzin tüketen motor, ızgara, sinyal ve ön kaputta makyajlar başlıca değişiklikler, navigasyon sistemi de değişiyormuş, Selam ile,
  3. A

Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor?

Herkese merhabalar, bir süredir forester almak gibi bir niyetim var, bugün subarunun Almanca olan web sitesinde lpg ile ilgili bilgiler gördüm. http://www.subaru.de/lpg-autogas-autos/lpg-autogas-hersteller.html google translate ile yetersiz bir tercüme ile türkçeye çevirdim anladığım kadarıyla...

4. A

2009 model ile 2011 model arasında fark var mı?

Tüm arkadaşlara selamlar Forester sevdiğim bir araç, almayı düşünüyorum, 2009 model ile 2010 veya 2011 model arasında çok büyük veya küçük bir fark var mı? cevaplayan herkese teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR