Arama sonuçlarınız

1. M

Suzuki porya kilidi hakkında

Resimde görünen parçadan 2 adet arıyorum. Aliminyom yada plastikten yapıldığı için zamanla sürtünmeden kırılmış.İspanyol porya kilidi.Yada daha önce yaptıran varsa bana lütfen mesaj çeksin. picture upload image hosting free upload pic picture upload

2. M

Yeni Aldığım Vitara

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır forumda olamadım.Yeni aldığım 1998 model İspanyol marka vitara ile tekrar sitemize dönüş yaptım.Aracın 3.sahibiyim.161000 km.orjinal.Her iki eski sahibide şehir içinde kullanmış,bi zat kendim araştırdım.Alt takımda çizik yok.1998 den bu yana arazi fites i...
  3. M

feroza cam fitilleri

merhaba arkadaşlar.1994 model feroza kullanıcısıyım.arabamdan çok memnunum.fakat otomatik ön camları yarıya yada az bişe indirip seyir haline geçtiğimde hafif bir çukura girdiğimde sallanıyor ve ses çıkarıyor...camların içine giren fittiler çok aralıklı yani camı tutmuyor.arkadaşlar cam...

4. M

Yeni ferozam

Yeni bir ferozacı olarak hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım.1994 model bir feroza aldım.araç 145000 km.de.araca lpg taktırmak istiyorum.hangi maka lpg taktırmamı tavsiye edersiniz.Bu vesileyle Kurban bayramınız mübarek olsun.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri