Arama sonuçlarınız

1. gemiadami

Motokaravanların Fsm Köprüsünü Kullanımı Hk.

Selamlar az önce karayolları genel müd. Çağrı merkezi 0850 460 60 60 ile görüştüm motokaravan aracımla fsm yi kullanabilirmiyim sordum ruhsatım m1 sınıf olduğu halde kullanamayacağımı söyledi görevli. Sistemde bekleyen 7 adet geçişim varmı yakında bildirim alırsınız dedi. Aks aralığı 3,20 ve...

2. gemiadami

Sprinter Çeki Demiri

Mercedes sprinter çeki demiri 1000 TL.
  3. gemiadami

Satılık 12v Komprosörlü Karavan Veya Tekne Buzdolabı

DC 12 V Motor danfoss yenidir. 40 Litre iç hacim. EBATLAR: 53x39x37 ölçüler dıştan dışadır. Not:37 cm olan derinlik kasanın derinlğidir. Resimde görülen elektronik parça çıkıntısı ile derinlik 45 cm. dir. Aynı motordan bende karavanımda kullanıyorum memnunum. Fiyat:1800 TL.

4. gemiadami

Vito Tekli Koltuk

Çok temiz şoför yanı yolcu koltuğu. Mercedes Benz Vito orjinal kumaşı. Resimde kafalık yok ama kendi kafalığı var verilecek. Fiyatı 250 TL.
  5. gemiadami

Gramer Koltuk

VİP Araçlara Yatlara Sürat motorlarına Acente motorlarına Gezi teknelerine Gemilerde kullanıma son derece uygun köprü üstünde kaptan koltuğu ve pilot koltuğu olabilir 2 adet vardır 60 kg ile 130 kg arasında kilonuza göre ayarlayablirsiniz 10 kuvvetinde havada bile rahat yolculuk imkanı...

6. gemiadami

Sprinter 4x4 E Lastik Seçimi Avantaj Ve Dezavantajları

Selam arkadaşlar telekom dan çıkma 4x4 sprinter aracımı motorkaravan çevirdim. lastik alma aşamasındayım klasik c tibi kargo lastği var üzerinde 195 70 R15. ama bir doğa tutkunu olarak bu lastiğin bu araca gitmeyeceğini düşünüyorum. AT sınıfı lastik kullanıyım diyorum BF 215 75 R15 lastik bu...

7. gemiadami

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Selamlar, bilenler bilir siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Kendi karavanı yapan ustaları ve usta karavancıları takip ediyordum. Bir çoğunun fikirlerini aldım hatta yaptığı karavanları yerinde gördüm onlardan faydalandım. Yazılanları okudum. Herkese teşekkür ederim. Araç olarak da Telekom...
  8. gemiadami

Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami

Selamlar,bilen bilir forumu uzun zamandır takip etmekteyim.siz ustalaların yaptıklarından yola çıkarak deneyimlerinizden faydalanarak bende vito aracımı kamp taşıtı olarak yapmaya karar verdim.kısmetse bu yaz karedenize geziye çıkmayı amaçlıyorum. Gemi makinistliği yapmaktayım dolayısı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri