Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar 1996 grand chrokee 5,2 motor revizyon hakkında hangi ustayı tavsiye edersiniz vede ortalama maliyet hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..
merhaba arkadaşlar aracımız 1996 model grand chrokee 5,2 bu aracı 4 inç ve üstü yükseltme kiti uygulaması yapmak istiyorum ama piyasada bu işiyapan fazla arkadaş yok birde işte her kafadan ayrı ayrı sesler çıkıyoo hem maddi hem manevi bu işi kısaca yok taktırma aracı bozarsın işte ugraşamassın...
hayırlı akşamlar arkadaşlar 91 kare kasa 4,0 chrokeeyi satıp 96 model grand chrokee 5.2 bi araç aldım. aracımızda vites kolunda boşluk var,yani şöyle tarif ediyim aracı p konumundan D aldıgınızda arac vitese geçiyo ama vites kolunda D ile N KADAR BOŞLUK VAR.vede bügünde park konumunda marş...
slm arkadaşlar bende kare kasa chrokee vardı sattım şimdi grand chrokee 4,0 veya 5,9 almayı düşünüyorum bu araçlar hakkında hangisini tavsiye edersiniz.aralarında ne gibi farklar var mekanik ve görsell yardımcı ılursanız sevinirim.teşekkürler..
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 91 chorokeem var bu aracı nasıl yükselte bilirim çok degişik fiyatlar veriyorlar uygun bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim tşk ederim
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 91 model kare kasa chorekee jeep var bu aracı yükseltmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimm