Arama sonuçlarınız

1. F

gr. chrokee 5,2 motor revizyon

slm arkadaşlar 1996 grand chrokee 5,2 motor revizyon hakkında hangi ustayı tavsiye edersiniz vede ortalama maliyet hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..

2. F

grand chrokee yükseltme kiti

merhaba arkadaşlar aracımız 1996 model grand chrokee 5,2 bu aracı 4 inç ve üstü yükseltme kiti uygulaması yapmak istiyorum ama piyasada bu işiyapan fazla arkadaş yok birde işte her kafadan ayrı ayrı sesler çıkıyoo hem maddi hem manevi bu işi kısaca yok taktırma aracı bozarsın işte ugraşamassın...
  3. F

96 model 5.2 chrokee vites kol boşlugu vede MT lastik 16 jant ne tavsiye edersin

hayırlı akşamlar arkadaşlar 91 kare kasa 4,0 chrokeeyi satıp 96 model grand chrokee 5.2 bi araç aldım. aracımızda vites kolunda boşluk var,yani şöyle tarif ediyim aracı p konumundan D aldıgınızda arac vitese geçiyo ama vites kolunda D ile N KADAR BOŞLUK VAR.vede bügünde park konumunda marş...

4. F

jeep

slm arkadaşlar bende kare kasa chrokee vardı sattım şimdi grand chrokee 4,0 veya 5,9 almayı düşünüyorum bu araçlar hakkında hangisini tavsiye edersiniz.aralarında ne gibi farklar var mekanik ve görsell yardımcı ılursanız sevinirim.teşekkürler..
  5. F

Grand Cherokee Yükseltme Hakkında

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 91 chorokeem var bu aracı nasıl yükselte bilirim çok degişik fiyatlar veriyorlar uygun bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim tşk ederim

6. F

aracın ön hazırlıgı

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 91 model kare kasa chorekee jeep var bu aracı yükseltmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR