Arama sonuçlarınız

1. sancakor

Tahoe İhtiyaçlarım İçin Önerileriniz?

Merhaba; 1995 Model 4 kapı tahoe aracım için konsolda gösterge ve teyp kısmını da içine alan plastik çerçeve ihtiyacım var.Elinde olan varsa görüşebilirim. Ayrıca aracımda takılı olan 275 40 20 krom jant ve yol lastiği , 275 75 16 jantlı kar lastiği olan iki takım jant mevcut ve her ikisinden...

2. sancakor

Muayeneye Gideceğim

Merhaba; 1995 4 kapı tahoe ile yarın sabah muayeneye gideceğim ancak şasi ve motor numarası olarak nereleri göstereceğim bulamadım acil yardım edebilecek kimse varmıdır?
  3. sancakor

Acil Tavsiye Lütfen

Merhaba; Uzuunca bir süredir foruma giremiyordum işlerden dolayı, kısa bir süre içerisinde bir suburban alacağım fakat malum sitedeki seçeneklerin durumu hakkında bilgim yok. Daha önce jeep 5.2 Zj kullandım. Suburbanı 10 yıldır istiyordum. malum siteden veya başka bir araç var ise...

4. sancakor

Teknoloji Harikası!

Merhaba, bir süredir 96 ZJ 5.2 min tartarini LPG sistemi rölantide ara sıra ayarsızlık (dalgalanma) yapıyor kırmızı ışıklarda stop etme sorunu yaşıyordu. Ben sorunun kaynağı olarak çeşitli Otogaz firmalarını sorumlu tutarken bir şeyin farkına vardım.Teknoloji harikası! FM Transmitter...
  5. sancakor

1996 Model ZJ 5.2

Merhaba, 1996 model 201000 orijinal km'de İzmir Yetkili Servis Aydın Oto'da bakımları yapılmış Çalışmayan aksamı bulunmayan Yeni vizeli ZJ'mi satmak zorundayım. İlgilenen arkadaşlar için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-zj-demek-guc-demek-47250521/detay/ ilanda...

6. sancakor

Ön konsol,göğüslük,dashboard .. adı her neyse.

Yıllardır yeni modellere hep bakarım, sürücü tarafında her türlü fonksiyonellik,teknoloji,görünüm vs. dolduruluyor.Sağ tarafta ise bomboş.sanki sağ tarafta giden mağara adamı,sol tarafta giden teknoloji beyni. Diyeceksiniz ki aracı yöneten kişi her türlü bilgiyi almalı.Doğru.Ama sonradan yapılan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri