Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
93 model nissan patrol y60 araçların orjinalinde 265*70*16 lastik varmış. Bu haliyle yaklaşık 30.61 "e tekamül ediyor. benim aracımda şu an 32*125*15 lastik takilı. yaklaşık %5 büyümüş oluyor. bu lastiklerle sorun yaşamıyor rahatlıkla çeviriyor. merak ettiğim konu, bu araca ayna mahruti...
Arkadaşlar, son zamanlarda 2.5 tdi nissan pathfindere mekar saldım ve almaya niyetlendim. sanayide bir ustaya da düşüncemi açtım. bana bu aracın renoult motoru kullandığını ve motor ömrünün çok kısa olduğunu (250-300 bin) olduğunu söyledi. ayrıca kullanım maliyetinin özellikle parça ve yakıt...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yardim-motors-1990-cherokee-4.0-5-kapi-orijinal-128633040/detay
yukarıda detayını verdiğim aracı almayı düşünüyorum. bu araçlardan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum. biliyorum zahmet vereceğim ama sabrınıza sığınıyorum. teşekkürler.
kıymetli arkadaşlarım, xj kare kasa itin düz vites veya otomatik vites önerinize ihtiyacım var. artı ve eksileriyle konuyu irdeleyebilirmiyiz... konuya hakim arkadaşlarımın görüş bildirmesini hesseten merakla bekliyorum. teşekkürler.
[b][i]
Sevgili Dostlarım, xj kare kasa Jeep Cherokee' nin lastik ebadını ayna mahrutiyle oynamadan en fazla ne kadar artırabilirim. Örneğin 32x12,5x15 takabilir miyim? performansı ne kadar etkiler. kullanıcılar cevaplarsa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim, saygılar...
ARKADAŞLAR OFFROAD İLE YENİ TANIŞTIM 3-4 AYDIR İLGİLENİYORUM VE ŞU ANKİ ARACIMLA (2006 SUZUKİ GRAND VİTARA JLX AT) KATILABİLDİĞİM YERE KADAR KATILIYORUM AMA BİLEN BİLİR BU ARAÇLAR ARAZİYE UYGUN DEĞİL. BEN DE YENİ BİR ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. HEM KULLANIM MALİYETİ, TAMİRİ, PARÇASI SORUNSUZ OLSUN...