Arama sonuçlarınız

1. MOBİDİK

2.el Offroad Lastik Arıyorum..

stepnede kullanmak üzere bir adet 235 85 16 veya 33 10.5 16 az kullanılmış mt lastik arıyorum..

2. MOBİDİK

Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

bir arkadaşımın fikrini gerçeğe dönüştürdüm..pratik bir yöntem olduğunu düşünüyorum..umarım bir çok kişinin işine yarar..
  3. MOBİDİK

suzuki 2005 grand vitara...

suzuki camiasına merhaba..toyota sever biri olarak ilaveten suzuki severlerin arasına katıldım..aracı yeni aldım..şimdilik çok memnunum.ağır offroad yapmayı düşünmesemde ilerleyen zamanda modifiye yapacağım..bu araçla ilgili bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..aklıma ilk gelen hublarla ilgili...

4. MOBİDİK

Forumda Sayfaları (Konuları) Kaydetme Sorunumuz

sayın modertörler,,yenilenen sitede beğendiğim konuları kaydedemiyorum..eskiden var olan bu uygulama şimdi yokmu? benmi göremiyorum..bilgilendirme için şimdiden teşekkürler..
  5. MOBİDİK

1987 toyota landcruıser fj 73 direksiyon simidi arıyorum

87 model toyota landcruıser fj 73 aracıma orjinal direksiyon arıyorum..fj nin 1986 ---- 1990 yılı..70,73,ve 75 modelleri uyar.elinde olupta satmak isteyen olursa 05322165770 haluk orpak...offroadçulara selam..

6. MOBİDİK

vnçlerin dişli yağları

arkadaşlar,(1987), landcruıser aracımın önünde 12000 lik vinçin aynı diff gibi üstte ve altta yağ doldurma ve boşaltma tapaları var.fakat anladığım kadarıyla cıvatalar hiç açılmamış..haliyle yağını tamamlamak için bilgilerinize baş vurmam gerekiyor.ne cins yada numara yağ konulacağını bilen...

7. MOBİDİK

resimlerin devamı

resimlerin devamı
  8. MOBİDİK

izmirede güzel bir makina ,,,devamı

resimlerin devamı
  9. MOBİDİK

izmirde güzel bir makina

izmir de nerdeyse hergün görüyorum bu aracı. eh kanımızda varya durdum.resimlerini çektim ve sizinle paylaşıyorum.sahibini tanımıyorum.belki tanıyanınız vardır...güle güle kullansın..... :) :)

10. MOBİDİK

işte benim LC FJ 73

resimlerin devamı.....

11. MOBİDİK

işte benim LC FJ 73

bilgisayarda biraz zayıf olunca ,gecikmeler oluyor tabi.cepten çektiğim kadarıyla işte benim toyota LC FJ 73...4000 motor,6 silindir 1750 kg.henüz daha hiçbir müdahalede bulunmadım.izmirde modifiye yapan kimseyi bulamadım. bu yüzden ben de kurcalamadım. önler ve arkalar 6 şar makaslı .haliyla...
  12. MOBİDİK

elektronik ateşleme

arkadaşlar bir konuda bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.toyota 87 mod.Lc fj 73 aracım var.haliyle platinli olduğu için her an meme yapma olasılığı var.bunu elektronik ateşlemeye çevirmek istiyorum.aklıma ilk gelen hiyalüksün 6 silindir benzinli sistemini takmak oldu.bunu yada...

13. MOBİDİK

LC FJ 70

OFF ROAD dostları..kafama takılan şu soruyu ceveplayacak bir arkadaş varmı acaba? 87 model 6 silindir 4000 motor LC FJ 70 im var. platin ve meksefe ile uğraşmamak için bunu elektronik ateşlemeye çevirmek istiyorum.aklıma gelen ilk şey benzinli 6 silindir hialüxlerin elektronik ateşleme sistemi...
  14. MOBİDİK

izmir toyota fj 70

izmirde toyata 1987 model fj 70 sahibiyim.3 aydır kullanıyorum bu aracı.fakat izmirde ofroad kulübü yok galiba bu yüzden yalnız kovboy gibi dolaşıyorum.bu konuda eğitim almak yada özellikle izmirde bu konu ile ilgili bilgi ve zaman paylaşımında bulunmak istiyorum.kullanımla ilgili kitap bile...
  15. MOBİDİK

izmir offroad

izmirde toyata 1987 model fj 70 sahibiyim.3 aydır kullanıyorum bu aracı.fakat izmirde ofroad kulübü yok galiba bu yüzden yalnız kovboy gibi dolaşıyorum.bu konuda eğitim almak yada özellikle izmirde bu konu ile ilgili bilgi ve zaman paylaşımında bulunmak istiyorum.kullanımla ilgili kitap bile...

16. MOBİDİK

Toyota 4x4

fj 70 ile ilgili yorumlarınızı aldım.resmini sonra göstereceğim. aldığım araç 1987 model toyota fj 70.renk siyah.4000 motor benzin LPG.bu araç sahibinden sitesinde izmir içinde çıktı.çok kısa bir süre kaldı ve ben aldım. ben de izmirdeyim.aracın ön kadran göğüslük vs aksamlarını kendim söküp...
  17. MOBİDİK

Toyota Land Cruiser FJ 70

sevgili off roodçular.1987 model toyota fj 70 sahibi oldum. benzer araç sahiplerinin ilgisini çekebilir.bu aracın bütün teknik, mekanik,elektrik,fren,debriyaj,direksiyon ve servis bakım kitabı orjinal halde elimde bulunmaktadır.ilgilenen arkadaşlara mail halinde gönderebilirim.izmirde yaşıyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR