Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1982 CJ8 İMİ TOPLUYORUM. ARAÇ KAPORTADAN ÇIKTI BOYAYA GİRDİ ŞİMDİ. MEVCUT BOYASI SÖKÜLCEK. RENGİNİ DEĞİŞMEK İSTİYORUM FAKAT RENK KODLARINI BULAMADIM BİTÜRLÜ. TURUNCU RENK DÜŞÜNÜYORUM FAKAT DAHA KARAR VERMEDİM RENK KONUSUNDA DA FİKİRLERİNİZİ BİLMEK İSTERİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
1982 cj8 im var. şuan sanayide motor elektirk kaporta boya döşeme dahil yeniden yapılıyor. headers arıyorum. borla ve hedman öneriliyor. nerden temin edebilirim. ikinci el de olur sıfır da
1982 cj8 im var. komple sıfırdan toplamayıa başlıyorum. motor şase elektrik kaporta boya. ama en çok istediğim makaslardan kurtulup helezona geçmek. Bunu yapan var mı? duyduğum kadarıyla dengeyi tutturmak zor oluyormuş. kim yapar? hazır bir kit varmı? değerli bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar
cj8 ime takmak için 35x12,5x15 lastik arıyorum. ilk tercihim maxxis m 8090 dır. aracımda 325x60x15 bf goodrich sıfır ayarında 4 alstik ve 8 inç ofsetli 15 inç lik 4 adet mangels jant var.bunlarla takas ta edebilirim. jantlar nikelajdır fakat siyaha boyadım. kolaca çıkaralıabilir boya. istenmesi...