Arama sonuçlarınız

1. barisavci

Antalya Seyahat Önerisi

Arkadaşlar Ağustos sonu gibi Antalyadan başlayarak 1 hafta 10 günlük bir tatil planı yapmak istiyoruz. Daha doğrusu plansız bir macera yaşamak istiyoruz. Nasıl bir rota izleyelim. Nerelerde kalalım? Önerilerinizi bekliyorum. Ancak önerilerinizde 2 küçük çocuğumuzunda bizlerle olacağını göz...

2. barisavci

Gezenbilir Plakalık

Arkadaşlar dünyanın parasını verdiğimiz arabalarımıza ne satarken ne serviste 5 kuruş indirim yapmayan firmaların adını birçoğumuz plakalarımızda taşıyoruz. İşi bu olan varsa şöyle afilli gezenbilir plakaları yapsa bizde en azından üyesi olmakla gurur duyduğumuz bu platformun adını taşısak...
  3. barisavci

L200 Kasa İçi Organize Çözümü

Arkadaşlar başlık ne kadar anlatmak istediğimi ifade etti bilmiyorum ama kısaca açıklayayım L200' ün kasasına koyduğunuz eşyaların virajlarda sağa sola gitmemesi ve tabiki gürültü yapmaması için nasıl çözümlere başvurduğunuz öğrenmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Umarım herkesin bildiği komik bir...

4. barisavci

Şimdi Hesap Kitap Zamanı :((

Evet yaklaşık 1 yıl araştırma ve oldukça yoğun kafa karışıklıkları sonrası, canıma tak etmesininde etkisiyle kararımı verdim ve bende l200 cü oldum. Bu arada teorik olarak buradaki değerli abi ve kardeşlerim sayesinde bilgi ve görgümü artırma fırsatı buldum. En önemliside bu off-road macerasının...
  5. barisavci

Bu Paraya Hangi L200

Arkadaşlar off roadda yanınızda olmak üzere bir araç almaya karar verdim. Bu aracı hem işte hemde haftasonu gezilerinde kullanmak üzere düşündüğümden en uygun seçenek olarak L200' e karar verdim sayılır. Ancak araçlarla ilgili kafam araştırdıkça karıştı. Fiyatlar müthiş bir aralıkta oynuyor ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri