Arama sonuçlarınız

1. KurtCobain

Ocak Ayında Likya Yolu

Ocakta Likya Yolu'nda yürümeyi planlıyorum.Bir gece kalacağım ama hangi bölümü daha müsaittir bu ayda,hava koşulları vs. fazla yükseklerde olmaması ve antalya'ya yakın olması daha uygun olur benim için :)

2. KurtCobain

Cep Sobası

Merhabalar. iki gün sonra Likya Yoluna gidiyorum.Gece çadırda ısıtması için cep sobası kullanmamı önerdiler,peki bunları nerelerde bulabilirim,ne tip yerler satıyordur? teşekkürler
  3. KurtCobain

Lİkya Yolu Hakkında Birkac Soru :)

Arkadaslar Likya Yolu'na 20-25 ocak civarında gitmeyi düşünüyorum..Sizce fazla soğuk olur mu? ısınmak için nelere ihtiyacımız olur ilk sorum bu :)

4. KurtCobain

Likya'yı Bisikletle Gezebilir miyim?

Lİkya Yolu'nu bisikletle gezebilir miyim? Bisiklet sürmeyi engelleyecek yollar tırmanışlar vs. var mı?
  5. KurtCobain

Bir Defada Bütün Likya Yolu Yürünebilir mi??

Selamlar ,başlıktan anlaşılacağı gibi bütün Likya Yolu'nu (509 km) tek seferde yürüyebilir miyim?Kaç günde bitiririm ?

6. KurtCobain

Likya Yolunda 4 Günde Ne Kadar İlerlenir ?

Likya Yoluna gitmeyi düşünüyorum .Ama sürem kısıtlı ,4 gün .Hisarçandır Köyünden başlasam 4 günde ne kadar ilerleyebilirim ? :)

7. KurtCobain

Antalya Saklıkent 'e Merkezden Otobüs Var mı ?

Arkadaşlar Saklıkent e gitmeyi düşünüyoruz birkaç arkadaş.Ama Antalya 'dan kalkan dolmuş-servis vs. bulamadık ..Bilen var mıdır ,nereden kalkıyor bunlar ??
  8. KurtCobain

Likya Yolu İçilebilir Su Kaynakları Nereler ?

Arkadaşlar Likya Yolu'ndaki içilebilir su kaynaklarını gösteren Google Earth dosyası veya GPS kaydı var mıdır ? ? ( Hisarçandır - Çıralı arası )
  9. KurtCobain

Antalya'da Tenha Kamp Alanları

Selam arkadaşlar.Antalya'da çadır kurup uyuyabileceğim,aynı zamanda trekking yapabileceğim bir alan arıyorum.Özellikle nehir-dere kenarlarında olmasını isterim (ama olmazsada olur ;) ) Fazla kalabalık olmasın istiyorum.Antalya'ya en fazla 1 saat uzaklıkta olursa sevinirim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri