Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın daha offsetli durmasını istediğim için orjinal jantlarını satıyorum.
4 adet fiyatı 900 tl dir.
Foto koyamıyorum imageshack izin vermiyor ücretli olmuş.
Başka yükleyeceğim biryer varsa yazıp yardımcı olursanız fotolarını koyabilirim...
Herkese iyi aksamlar;
Ön arka 5 cm yükseltme var. Kupayı da yükseltmek istiyorum.
Bunu uygulayan bir tek ediz abi var sanırım. Abi telefonun hafızası silindi numaranı bulamıyorum, telefon edecem edemiyorum musait olduğunda bana özelden yazar mısın?
Başka kupa yükselten kimse var mı ya da benim...
Aracim 2009 otomatik 50 bin olmak üzere.
Servis 60 binde değiştiririz normalde dedi. Ama arkadaşlar bilir benim araba ve ben pek normal olmadığım icin degistirmek istiyorum.
Bana yağ kodları ve markaları hakkinda bilgi verir misiiniz?
Herkese selamlar saygılar.
Benim sağ ön amortisör yağ atmaya başladı yani patlamış arkadaşlar.
Hiç amortisör değiştiren oldu mu?
Hangi markanın ki daha kaliteli değiştirirsem ikisini birden değiştireceğim
Uzun süreden beri arştırma, danışma ve yardımlarla yükseltme ve lastik durumlarını hallettim gibi
Kısaca özetlemem gerekirse;
Ediz Abimin verdiği ölçülerde (lakin önler 3 değil 5 cm) yükseltme değerli arkadaşım DOSOD Başkanı (Düzce Offroad) Zafer Altınışık tarafından yapıldı.
Lastikler Sabri...
Bf Goodrich all train at ile general grabber at2 nin desenleri aynı kullanım konusunda farklılıkları neler olabilir.
Rica etsem İki markayı kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi?
Ranger 4X2 Hi-rider kullanıyorum; bi aksilik olmazsa Ağustos Eylül gibi actyon spoerts almayı planlıyorum! Bu süreç içersinde de mümkün olduğunca araçla ilgili bilgi fikir ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum!
Nacizhane konu başlığından da farkedildiği gibi bir sorum olacak.
Yardım ve...
Arkadaşlar ve üstatlarım aracım Ranger 2009 XLT Hi-Rider
Standart lastik ölçüleri 245/70/16
Kumho Kc15'i 2 kış kullandım ve artık bu sene çekiş tekerleklerindekileri yenileriyle değiştirmek istiyorum!
Lakin sorun aynı ebatta ve markada lastik bulunmaması onun yerine Marsal marka aynı desen...
Arkadaşlar ve üstatlarım aracım Ranger 2009 XLT Hi-Rider
Standart lastik ölçüleri 245/70/16
Kumho Kc15'i 2 kış kullandım ve artık bu sene çekiş tekerleklerindekileri yenileriyle değiştirmek istiyorum!
Lakin sorun aynı ebatta ve markada lastik bulunmaması onun yerine Marsal marka aynı desen...
Yaklaşık 2 haftadır forumda yatıp kalkıyorum; 2.7 crd cherokee ve Freelander td4 hse arasında gidip geliyorum!
İki arac birbirinden farklı ve segmentleride aynı değil! Fiyatlar hemen hemen aynı bunun nedenleri beni açıkçası çok düşündürüyor....
Mesela 2004- 100 000 km de jeep le; 2005- 100 000...