Arama sonuçlarınız

1. S

Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

Selamlar, Umarım başlık uygun olmuştur.Ağır bir revizyondan geçirerek ,gündelik yaşamımda şehir içinde sorunsuz bir şekilde rahatça kullanabileceğim,haftasonu hafif gezilere güvenle gidebileceğim bir araç toplamak niyetindeyim.Bu sebeple bir planlama yapmaya çalışıyorum.Bu aracın defender...

2. S

TURKAR-YERLİ UNİMOG

Kutlamak ve desteklemek lazım... Türk yapımı çok amaçlı 4X4 ilk mini kamyon Multi-Turck BUKAN kısa zamanda yollara çıkacak. Turkar Hisarlar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Türker, Avrupa'nın önde gelen iş makineleri firmaları için makine eleman ve komponentleri ihraç ettiklerini, iç piyasaya...
  3. S

TAHOE?EXPLORER??

Selamlar,siteye yeni üye oldum.Umarım ilk konumu doğru yere açmışımdır. Uzun zamandır uzaktan iç geçirerek baktığım ancak çokta çekindiğim amerikan SUV araç almaya karar verdim.Piyasada çok sayıda tahoe ve ford explorer bulunabiliyor1995-1999 arası).Sadece heybetlerinden dolayı benim istediğim...

4. S

tahoe ?explorer??

Selamlar,siteye yeni üye oldum.Umarım ilk konumu doğru yere açmışımdır. Uzun zamandır uzaktan iç geçirerek baktığım ancak çokta çekindiğim amerikan SUV araç almaya karar verdim.Piyasada çok sayıda tahoe ve ford explorer bulunabiliyor1995-1999 arası).heybetlerinden dolayı benim istediğim tarz iki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri