Arama sonuçlarınız

1. B

Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye

Değerli gezenbilir ailesi uzun bi aradan sonra hepinize yeniden merhaba demek beni gerçekten çok mutlu etti,eskiden her paylaşimi offroad bölümünde yaparken şimdi kendimi iki teker bölümünde buldum; Uzun zamandir enduro motor arastırması yapıyorum ve Ktm nin enduroları çok etkiledi beni e...

2. B

Debriyajdan Gelen Ses Hakkında

aracımın debriyajını yeni degiştim fakat alttan bir ses geliyor dabriyaja bastıgımda gidiyor bu sesi kesmenin bi çaresi varmı.şimdiden teşekkürler...
  3. B

BU DA BENİM DEFENDER IM !!!

1988 model 2.5 düz dizel aracımı sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum...

4. B

defender 110 için TAVAN SEPETİ ARANIYOR

defender 110 için TAVAN SEPETİ ARANIYOR İRTİBAT İÇİN : 0532 282 40 61 Batıkan
  5. B

79 cj 5 SOA KONUSUNDA YARDIM

degerli gezenbilir üyeleri bir konuda yine yardımlarınızı istiyorum,aracımı soa sistemiyle yükseltmek istiyorum fakat bu parçaları nereden temin ederim onu bilmiyorum.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum saygılar...

6. B

SATILIK BESTOP TENTE KAHVE RENKLİ (CJ 5)

KAHVE RENKLİ CJ5 DEN CIKMA BESTOP MARKA TENTEMİ SATIYORUM COK KÜÇÜK Bİ YIRTIGI VARDIR BASKA HATASI YOK. 1500 TL İRTİBAT :0532 282 40 61

7. B

SATILIK FULL OFFROAD DONANIMLI(DOSTA GİDECEK ARAÇ)

arac sorunsuz olup 1979 modeldir. sorunsuz full yapılı alacak kişiye senelerce anahtar vurmadan hizmet edecektir. bestop açık kahve tentesi mevcuttur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ozenle-toplanmis-offroad-donanimli-87011961/detay/
  8. B

SATILIK WARN 8274 WİNÇ

COK İYİ DURUMDA SIFIRI 5000 TL OLAN WİNÇİMİ ARAÇ DEGİŞİKLİGİNDEN DOLAYI SATIYORUM. FİYAT:2300 TL
  9. B

SATILIK WARN 8274 WİNÇ

COK İYİ DURUMDA SIFIRI 5000 TL OLAN WİNÇİMİ ARAÇ DEGİŞİKLİGİNDEN DOLAYI SATIYORUM. FİYAT:2300 TL

10. B

HEPSİ SATILIKLAR...

WARN 8274 ŞANZIMANLI WİNÇ=3500 TL 33'',10.5 SİLVERSTONE EXTREME LASTİK 4 ADET ( 2 AYLIK LASTİKTİR) =1600 TL 33'',13.5 MAXİX MUDZİLLA 5 ADET= 1350 TL 15'' PROCOMP USA KROM OFFROAD JANTLARI 5 ADET=1800 TL İRTİBAT NO:0532 282 40 61[/color]

11. B

HEPSİ SATILIKLAR...

WARN 8274 ŞANZIMANLI WİNÇ=3500 TL 33'',10.5 SİLVERSTONE EXTREME LASTİK 4 ADET ( 2 AYLIK LASTİKTİR) =1600 TL 33'',13.5 MAXİX MUDZİLLA 5 ADET= 1350 TL 15'' PROCOMP USA KROM OFFROAD JANTLARI 5 ADET=1800 TL İRTİBAT NO:0532 282 40 61
  12. B

Alinik dana44 diferansiyel

On arka dana 44 diferansiyel ariyorum cj5 icin kilitte olursa dusunurum saygilar.

13. B

dört gözle bir organizasyon bekliyoruz

yaklaşan kış öncesi hem tanışma hemde aracları test etme amaçlı güzel bi offroad organizasyonu istiyoruz saygılar :)
  14. B

1979 Jeep CJ5 Motorunu A'dan Z'ye Sıfırladık ( Başkan Jeep)

3 ay önce almış oldugum aracımı başkan jeep e getirerek komple debriyaj degistirmişti ve rutin bakımlarını yapmıştım. ama gün gectikce içimde artan bu sevgi beni çılgınlıklara sürükledi :) kafamda bi plan yapmıştım önce motoru sıfırlarım sonra 4'' yükseltme kiti takarım sonrada komple ön takımı...
  15. B

cj 5 motorunda üfleme var ne yapılabilir?

yag kapagının yanından duman atıyor ustamızın ufleme diye telafuz ettigi olay ne yapmamız gerekir? cevaplarınız ve yorumlarınız için şimdiden cok teşekkürler

16. B

benimde artık bir cj5 im var : )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1979-model-4-2-cj5-51286000/detay/ yorumlarınızı bekliyorum saygılar
  17. B

CJ5 İN 4 İLERİ ŞANZUMANI ARAZİDE KÖTÜYMÜŞ? (ACİL)

CJ5 İN 4 İLERİ ŞANZUMANI ARAZİDE KÖTÜYMÜŞ? ARACINA TALİP OLDUGUM BİR BEY;ONUN ARACI 3 İLERİ SANZUMAN AMA DEDİGİNE GÖRE 4 İLERİ SANZUMAN ARAZİDE BİYERLERİ KAYIYOMUS PEK BİR BİLGİM OLMADIGI İÇİN SİZ DEGERLİ ABİLERİME SORMAK İSTEDİM SİZCE?
  18. B

BU ARAÇ HAKKINDA ACİL BİLGİ ?

MERHABA DEGERLİ GEZENBİLİR ÜYELERİ ARANIZDA YENİ SAYILIRIM UZUN Bİ XJ ARAYIŞINDAN SONRA TEMİZİNİ BULAMADIGIM İÇİN BU ARACI DUSUNUYORUM SİZİN DEGERLİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTERİM? ARAÇ SAHİBİ MOTOR VE ŞANZUMANA SIFIR HATA DİYOR...

19. B

7'' veya 8'' yukseltme kiti arıyorum cheeroke xj için

7'' veya 8'' yukseltme kiti arıyorum cheeroke xj için fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz?ve nereden tegmin edebiliriz?
  20. B

Cherokee XJ Hakkında Tavsiyeler

BU XJ HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-cherokee-full-orjinal-takas-olur-44273320/detay/ 1-)ARAC HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZ? 2-)EKSPERTİZ YAPTIRMAK İSTERSEK TAVSİYE EDEBİLECEGİNİZ YER? 3-)7'' VEYA 8'' YUKSELTMEK İSTERSEK...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR