Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli gezenbilir ailesi uzun bi aradan sonra hepinize yeniden merhaba demek beni gerçekten çok mutlu etti,eskiden her paylaşimi offroad bölümünde yaparken şimdi kendimi iki teker bölümünde buldum;
Uzun zamandir enduro motor arastırması yapıyorum ve Ktm nin enduroları çok etkiledi beni e...
degerli gezenbilir üyeleri bir konuda yine yardımlarınızı istiyorum,aracımı soa sistemiyle yükseltmek istiyorum fakat bu parçaları nereden temin ederim onu bilmiyorum.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
arac sorunsuz olup 1979 modeldir. sorunsuz full yapılı alacak kişiye senelerce anahtar vurmadan hizmet edecektir. bestop açık kahve tentesi mevcuttur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ozenle-toplanmis-offroad-donanimli-87011961/detay/
3 ay önce almış oldugum aracımı başkan jeep e getirerek komple debriyaj degistirmişti ve rutin bakımlarını yapmıştım. ama gün gectikce içimde artan bu sevgi beni çılgınlıklara sürükledi :) kafamda bi plan yapmıştım önce motoru sıfırlarım sonra 4'' yükseltme kiti takarım sonrada komple ön takımı...
yag kapagının yanından duman atıyor ustamızın ufleme diye telafuz ettigi olay ne yapmamız gerekir? cevaplarınız ve yorumlarınız için şimdiden cok teşekkürler
MERHABA DEGERLİ GEZENBİLİR ÜYELERİ ARANIZDA YENİ SAYILIRIM UZUN Bİ XJ ARAYIŞINDAN SONRA TEMİZİNİ BULAMADIGIM İÇİN BU ARACI DUSUNUYORUM SİZİN DEGERLİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTERİM? ARAÇ SAHİBİ MOTOR VE ŞANZUMANA SIFIR HATA DİYOR...