Arama sonuçlarınız

1. F

1996 vergi

merhaba arkadaşlar bir süredir siteye giremedim ve vergimide daha henuz ödemedim daha önce baktığımda aracı almadan aralık ayında 410 lira çıkıyordu 6 aylık şimdi ödemek istedim geçikmeli aşağıdaki rakamları ödetiyor bana zammı geldi ? bilgi verirmisiniz.

2. F

96 zj radyo cd calar

merhaba arkadaşlar, benim aracımın radyo cd si orjinal değil. pioner takılmış eski bir modeli , ben orjinalini isterdim şöyle bir araştırma yaparak orjinallerin piyasada buldum gibi ama sizlere sormak istedim bunlar radyo frekan olarak Türkiyede sıkıntıymış doğrumu ? cd çalarsın ama frekansları...
  3. F

aracınızın üretildiği fabrika

arkadaşlar bu mesaj alıntıdır. yayınlandıysa özür dilerim. ben test ettim çıktı. bilmeyenler için. http://jeep.avtograd.ru/VIN/vin_de.asp linke tıklayın şase noyu girin ve sol alttaki ikona tıklayın.

4. F

1996 ZJ Aldım

merhabalar uzun süredir tqkip ettiğim ve artık sıkılma noktasına geldiğim aracımı en sonunda aldım 1996 model 5,2 sıralı sistem tartarini mevcut aracın çalışmayan bi foksiyonu sanruf çalışmıyor ve klimada kaçak var başka yürüyen aksamında bir problem yok. bu çalışmayan özelliklerinden dolayı...
  5. F

kilometre sayaçları ile ilgili

merhabalar , Benim sizlere sorum olacak . Analog kilometre sayaçlarının düşürüldüğünü veya sıfırlandığını biliyoruz. Peki yüksek modellerde dijital olanlarda bu mümkünmü sayacı değiştirmeden tabi, bende araç bakıyoruım ama bu kafama takılıyor dijitaller dahamı güvenilir. ?? Teşekkür ederim . cenk

6. F

GRAND CHREOKEE 4,0 mı yoksa 5... vs'mi

merhaba arkadaşlar, ben yeni bir üyeyim. Forumda okuduğum kadarıyla herkezinki gibi benimde çocukluk hayalim chereokee hayranlığım mevcut yaşım 30 daha şimdilerde hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. C4 aracım vardı onu sattım. C4 ü almadan önce jeep hayalimi gerçekleştirmek istedim fakat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR