Arama sonuçlarınız

1. TTamer

Duster Kolçak

Değerli arkadaşlar, Orijinal koçak taktırmış arkadaşımız var mı aramızda? Şayet varsa resimlerini gönderebilir mi foruma? Kaça mal olmuş vs. Bildiğim kadarıyla orijinalinden farklı kolçaklar hep el freninin oraya monte ediliyor. Acaba orijinali koltuğa mı montajlıdır? Monte edildikten sonra...

2. TTamer

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Cidden merakımdan bu anketi açtım. Belki Google'dan arayan foruma yabancıların da ilgisini çeker diye.
  3. TTamer

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Değerli arkadaşlar, Sayıları gittikçe artan ve konu başlığına katkıda bulunan Duster kullanıcısı arkadaşlarımız sayesinde yakıt tüketim değerlerine ilişkin yorumları dağınık bir şekilde farklı başlıklar altında bulmak mümkün. Ancak foruma yeni katılanların veya göz gezdirenlerin daha rahat bir...

4. TTamer

Bölüm başlığımız Dacia mı Duster mı?

Değerli arkadaşlar, Dikkatimi çekti bizim bölüm başlığımız eskiden "Duster"dı şimdi "Dacia" olmuş. Acaba moderatörlerimiz mi değiştirdi? Bu bölümde Duster dışında Dacia araçlara ilişkin herhangi bir katılım yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca Dacia ile ilgili katılımların Bölümün Duster uzmanlığına...
  5. TTamer

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Değerli Dostlar, Sizler için de uygunsa şayet; bu alanda Duster'da karşılaştığınız CD - müzik sistemi sorunlarını ve/veya deneyimlerinizi paylaşmak, hesaplı ya da ilginç önerilerinizi yazışmak diğer Duster kullanıcılarına da ışık tutacaktır. İlk örnek olarak uzun zamandır arayıp duruyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR