Arama sonuçlarınız

1. jargondeath

Bir Rüya: Olimpos / Antalya

Tatilim çeşitli sebeplerden ani ve hızlı bir şekilde önümde belirdi. Yol arkadaşlarıma tekliflerim ne yazzıkki acil çıkış sebebiyle olmusuzdu. Gene yalnız düşücektik yollara. Orasımı burasımı şurasımı derken. Rotayı Dayım 'ında tavsiyesiyle sadece adını ve ortamını kulaktan duyduğum olimposa...

2. jargondeath

Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar

Forumda haberder edilmek istemediğim mesajlardan çeşitli şekillerde kurtulmak istedim ama münkün olmadı. 1. Deneme Haberdaret seçeneğini kullanıp haberdar edilmeyi iptal etmek. 2. Deneme konuya gönderdiğim mesajları silmek. :( artık çok geç. 3. Kişisel ayarlardan haberdar edilecek konular...
  3. jargondeath

Ankara Parkları IV ( Karlı )

İlk partide ortaya karışıklar gelsin ilerde çakma hdr lerimiz gelir. Gönüller şenlensin. Yüzlerden tebessüm eksik olmasın. Işığınız bol olsun.

4. jargondeath

Ankara Dikmen Vadisi

Aslında paylaşmak istemediğim pek hoşuma gitmeyen fotoğraflar çektim haftasonu. Hataların çoğu bendeydi ve çekememden kaynaklı bir çok fotoğraf elemeden geçemedi. bunlarda bence kötünün iyileri ve çekilmiş olmaları sebebi ile paylaşmak istedim. Ne yazıkki her karenin köşesine bir beton parçası...
  5. jargondeath

Ankara Parkları III

Doyamadım ben bu parklara her gittiğime yeni karelerle dönmeye çalışıyorum. Baharın İlk çiçekleri, tomurcukları ve farklı açılarıyla sizlerleyim. Çiçeklerin fotoğraf adeti fazla ama kıyamadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Fotoğraf gezisinde bana eşlik edip destek veren eden kardeşim ( Anne...

6. jargondeath

Suzuki Boy Veriyor :)

Hayalimdeki suzuki Hayata geçirilirse verimli bir arazi araci olabilir.

7. jargondeath

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

İmgesel bir anlatımla sizlerlede Aşk ve halleri hakkında nacizane çektiğim bir kaç kare ile sunum hazırladım. Aşka hitap olsun sevgiler sunarım. Merhabalar Ankara parklarında gezip fotoğraf çekerken birde ne göreyim bizim arkamızdan ağıtlar yaktığımız, Bizi bırakınca ağlayıp sızladığımız...
  8. jargondeath

Ankara Parkları II ( Farklı açılar )

9. jargondeath

Ankara / Ahlatlıbel Fotoğrafları

Gene evde bunalıp kendimi sokaklara vurduğum bir gün ve makinemin deklanşörüne takılanlar.

10. jargondeath

Fotoğraf Boyutlandırmak (Görsel Anlatımlarla Faststone Programı)

Sevgili Gezenbilir üyeleri merhaba ; Çektiğimiz çeşitli konulardaki fotoğraflarımızı Gezenbilir forumda paylaşmak için kullandığımız yazılım ve web siteleri ile ilgili sorulara kapsamlı bir yanıt verebilmek amacı ile kolları sıvadık. Umarım aramıza yeni katılan Gezenbilir üyeleri için sitemiz...

11. jargondeath

Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek

Fotoğraflarımızı boyutlandırma işlemlerimizi tamamladıktan sonra aynı zamanda sizlerin internetteki fotoğraf albümünüzü hazırlamaya sıra geldi. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=Galeri mevcut adres gezenbilir sitesin fotoğraf paylaşımlarında kullanılmak üzere hazırlanmış olduğu bir...
  12. jargondeath

Ankara - Karagöl, Trekking ve Fotoğraf Etkinliği : 16 Kasım 2008

Ankara karagölde yapmış olduğumuz etkinliğin fotoğraflarını paylaşmak istedim. DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com DynamicPhoto HDR Trial                                                              www.mediachance.com...

13. jargondeath

Kızılcahaman Yolu ve Çevresindeki Doğal Ortamlar (02 Kasım 2008)

Kızılcahamama giderken yolda durduğumuz harika bir piknik alanı ve ışık dağından kareler, doğal bir piknik alanı dada kişiye özel ufak su birikintili ve canlı balıklı :)
  14. jargondeath

Fotoğraflarla Ankara 'nın Parkları ( Botanik ve Seğmenler )

15. jargondeath

Kişisel Galeri (Fatih)

Desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Kimse bilmese de sen ve ben biliyoruz ve sen bütün karelerde gözüküyorsun, ismin ve yansıman olmasa da...

16. jargondeath

Ankara Kalesi

Sistemi gereksiz meşkul etmemek için Ankara konu başlığı altına açtığım Ankara kalesinin son hali ve manzaraları sunumunu sizlerede sunmak istedim. Sevgiler saygılar sunarım. Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18165.new#new
  17. jargondeath

Ankara Kalesi

Ankara kalesini birde benim deklanşörümden gezmek isterseniz. Buyrun beraber bakalım :) Dayım Murat K. hitafen ( Destklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Umarım boşa çıkarmam ) Makine    : Canon A590 IS Kompak bir model Oynama  : Boyutlandırma yapılıp Çerçeve eklenmiştir. Bunun dışında...
  18. jargondeath

Ankara / Karagöl ve Sonbaharın renkleri

Sistemi gereksiz meşkul etmemek adına doğa gezileri konu başlığı altına açtığım sunumu yorumlar neticesinde sizlerede sunmak istedim. Sevgiler saygılar sunarım. Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17934.0

19. jargondeath

Karagöl ve Sonbaharın Renkleri

Sistemi gereksiz meşkul etmemek için doğa gezileri başlığı altına açtığım konu başlığını yorumlar neticesinde sizlerede sunmak istedim. Sevgiler saygılar sunarım. Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17934.0
  20. jargondeath

Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)

Fazla söze gerek yok '' Karagöl ve Sonbahar ''

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler