Arama sonuçlarınız

1. URFI GORKEY

Turkiye de Landcruiser HDJ 105 varmidir ?

Arkadaslar yurtdisi forumlarda HDJ 105 kod u ile bizim bildigimiz vx 100 lerin , VX 80 alt yapisina sahip modellerini goruyorum.Bu araclardan Turkiye de hic varmidir.?Yurt disinda 2011-2012 imalati devam ediyormu ? yoksa onlarda 200 serisinin (205 gibi ) farkli bir kodla yeni kasaya gectimi...

2. URFI GORKEY

LC VX 80 HDJ 1994

Resim eklemeye calistim
  3. URFI GORKEY

vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.

Bir ay kadar once almis oldugum 1994 model Landcruiser 80 HDJ arabami komple boyaya sokmusken , butun elektirk tesisati , koltuklar , vs. elden gecerken ic taban izolasyonunda takildim.Ustu lastik alti zift gibi bir malzeme gosterdiler ( bu malzemenin degisik kalinliklari mevcutmudur),bunun da...

4. URFI GORKEY

FJ mi 100 mu merak edenlere...

http://forum.ih8mud.com/100-series-cruisers/496138-mud-100-series-videos-thread-9.html
  5. URFI GORKEY

2006 Range Rover mı,2006 Land cruiser mi

2006 diesel 100 vx Land cruiser sahibi olarak problemsizliğinden ve bakım masraflarının düşüklüğünden çok memnunum,fakat daha önce Range Rover kullanan biri olarak (alışkanlık yapıyor başka araç beğenemiyorsunuz),iç malzeme kalitesi ,işcilik ,konfor ,still ,yol tutuş,vb. gibi sebeplerden dolayı...

6. URFI GORKEY

2006 Model LC için Jant Yardımı

Sevgili Ustadlar , malimunuz olan 2006 benzinli LC 100 umu satip ,Askindaki 2006 fume 100 LC diesel i aldim. Resimlerin formatini kucultmeyi basarirsam yukleyecegim,Arac da simdilik hic bir sey yok. ARB ve TJM de gordugum snorkel i (camin ustune yatay bir sekilde L seklinde oturan bir model)...

7. URFI GORKEY

Toyota Landcruiser 100 vx icin jant

2006 Landcruiser 100vx diesel aracim icin ,( 5 bijon) 16 yada 17 inc 112S bijon araliginda tercihan sifir jant ariyorum.
  8. URFI GORKEY

100 vx icin bi xenon far.

[attachment=1] http://forum.ih8mud.com/100-series-cruisers/91953-mud-100-series-photos-thread-190.html Arkadaslar resmi kopyalayamadim, ustteki link te (190.sayfa acilacak ustten 5. resim LJ_24 nickli uye nin resmi ) bulunan bi xenon far 100vx e cok guzel olmus ,Turkiyede bunu satan ,yada...
  9. URFI GORKEY

Turkiye (nin ) de offroad haritasi varmi

Londra da yasarken defender sahibi bir arkadasim butun Ingiltere yi boydan boya hic medeniyete cikmadan offroad yaparak gezmenin mumkun oldugunu ve bunu kaybolmadan yapabilecek ulkesel harita oldugu soylemisti ,cok imrenmistim.Merak ediyorum Turkiye de hic boyle bir calisma yapildimi ?

10. URFI GORKEY

Dizel 100VX ler neden bukadar az

Üstad lar benim kaçırdığım birşeymi var.Aynı vergi diliminde olmasının farkındayım, sırf yakıt tasarrufundan dolayı bile dizelin tercih edilmesini beklerdim. Fakat dizel 100vx adeti tüm satışların belki onda biri.Kasa agır ,araba hantal mı kalıyor ,(3td range lerde söylenildigi gibi), yoksa...

11. URFI GORKEY

LandCruiser 100 vx için Parca yardımı

2006 model 100vx için jant göbegindeki amblemli küçük kapağı birtürlü bulamıyorum.Nerede satıldıgını bilen bir arkadaşımız varsa ,paylaşırsa sevinirim.
  12. URFI GORKEY

Landcruiser 100 vx keyfi

Arkadaslar,Cumartesi gunu Antalya dan Istanbul a 100 vx imle geldim.Afyon-Kutahya civarinda yogun kar ve buz vardi.Simdiye kadar adini yazmayayim baska jeeplerim de oldu ama Landcruiser 100vx gibi bir makina gormedim.Bir jeep bu kadar stabil mi olur,bu kadar guven vererek karli buzlu yolda boyle...

13. URFI GORKEY

2006 Landcruiser 100vx icin orijinal navigasyon ariyorum.

Super bir forum olmus emegi gecenlerin eline saglik. Yurt disindaki 2006 model 100vx Landcruiser lerde on konsolda orijinal navigasyon oldugunu gormusdum. Bu navigasyondan Turkiye de bulmak mumkunmu,aceba Turkiye yi kapsarmi veya yuklenebilinirmi? Bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri