Arama sonuçlarınız

1. Aykk

Terrano 3.0 Dİ Hk.

Arkadaşlar merhaba, bu aralar bir arazi taşıtı alma arifesindeyim, Gerek fiyatı, gerekse donanımı ve gösterişi açısından terrano benim için şuan 1. sırada, Fakat Terranoların çok fazla arıza çıkarttığını ve sürekli masraf açtığını duydum, sizce de bu durum böyle midir? Cevaplarınız için...

2. Aykk

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

TRT Türk ekranlarında yeniden başlıyor
  3. Aykk

jeep compass

jeep compass fiyatları muadillerine göre uygun bir kaç yerde bu aracın motor sorunu yaşadığını okudum doğrumudur. şimdiden yazan arkadaslara tesekkürler.

4. Aykk

x-trail'e vinç takılırmı

evet arkadaşlar nissan x-trail almak istiyorum fakat öle ağır bir off road yapmayacağım sadece zevkine karda ve çamurda hafif gezintiler olucak alınca ilk yapmak istediğim iş ise öne bir vinç taktırmak x-trail'e uygun olur mu bu? fikirlerinizi bekliyorum :)
  5. Aykk

# Mitsubishi Outlander 2.4 Intense 4WD alınmak üzeri nasıl bilirsiniz?

arkadaslar kullanan arkadaslar varsa yorumlarınızı bekliyorum alınacak araç 2003-2005 arası bakılacak olan bir kaç araç var fikirlerinizi yazarsanız sevinirim :)

6. Aykk

dodge caliber??

arkadaslar dodge caliber kullanan veya yakınlarında kullananlar yada test etme imkanı olan arkadaslar varsa araç hakkında görüşlerini belirtebilirler mi acaba?

7. Aykk

Wj Grand Cherokee'de Far Yıkama Sistemi

arkadaslar kafama takılan bir konu var mesela 2002 veya 2003 bir grand cherokee wj'de far yıkama sistemi yok diyebiliyorum fakat xenon far için far yıkama gerekli far yıkama yoksa xenonlu araçlara hem polis ceza yazıyor hem de Tüv muayenesinden geçmiyor. Benim sorum şu mesela 2005 bi wj kasa...
  8. Aykk

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

2002-2004 jeep grand cherokee 2,7 crd(dizel) bir araç almayı düşünüyorum fakat bu aracı off-road amaçlı değil normal aile aracı olarak kullanacağım ve şehir merkezine uzakta bir çiftliğim var kar yağdığında yaklaşık 80cm - 1metre boyunda kar oluyor ve kar temizleme ekipleri müdahale edemeden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri