Arama sonuçlarınız

1. 1

otomatık bı aracın yokuşta gerı kayması neyı gosterır? yardım lutfen

Arkadaslar almayı dusundugum otomatık vıtes dıscovery td5 aracta yokusta cok ufak ufak gerı kayma oldu bu bır arıza gostergesımıdır arıza gostergesıyse bana takrıbı malıyetı ne olabılır?

2. 1

4.2 td 2003 lc vx100 kaç binde motor ister

arkadaslar 2003 model 4.2td lc vx100 kac binde motor ister ve 217.000 km de almak mantiklimidir 85.000 tl
  3. 1

discovery lastik lütfen yardım!

32" lastik alacağım xxx/xx/xx oarak tanımı nedir ve 32 aldigimda 2" yukseltme harici birsey yapmalimiyim

4. 1

discovery lastik

discovery td5 lastik alacağım 32 lastik ebatı neye tekabul ediyor xxx/xx/xx olarak,32 lastik takdıgimda aracta 2" yükseltme harici birsey yapmalimiyim,ve lastik olarak bfgoodrich all train onerirmisiniz cevapmlar icin simdiiden tesekkurler
  5. 1

discovery td5 2001 aldım bilgi...

merhaba discovery ll td5 hse aldım 2001 model fabrikadan cikigi gibi uzerinden bisey ne eklenmis ne cikarilmis hafif araziye girebilmek icin bi degisim yapmam gerekirmi yada discovery ile ligili bilmem gerekenler nelerdir yardimci oursaniz sevinirim...

6. 1

Dizel land cruiser vx100 ariyorum...

Merhaba gezenbilir dostlari dizel land cruise vx100 ariyorum vx100 tipinde 4.2diesel de olabilir arkadaslarinizdan yaada kendinizin satma dusuncesi varsa buraya bilgi verirseniz sevinirim...

7. 1

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? ve ikisinde 1kmde yakıt tüketimini öğrenebilirmiyim...Şimdiden teşekkür ederim
  8. 1

alman malı webasto (ek kabin ısıtıcısı) arıyorum

sevgili gezenbilir ailesi abiler amcalar land rover defenderimize kendinden motorlu almam malı webasto arıyorum bulabileceğim yerler nerelerdir bilgi verirmisiniz?
  9. 1

defender port bagaj üstüne çanta acil yardım...

sevgili jip dostları abilerim amcalarım defenderime port bagaj üstüne su geçirmez çanta (sandık)almak istiyorum örnek fotoğrafı yüküyorum buna benzer su geçirmez ürünleri hangi internet sitesinden yada nereden alabilirim beni bilgilendirirseniz sevinirim

10. 1

Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum

defender aracıma sis lambası alacam hem gösterişli hem marka olması benim için çok önemli tabii fiyatta; park lambalı da kriterler arsında önerilerinizi bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri