Arama sonuçlarınız

1. Mustafa Uysal

SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER....

Arkadaşlar herkese iyi günler.. Benim 110 u kısmet olursa satmaya karar verdim aklıma koyduğum birkaç projem var birisini ALLAH nasip ederse gerçekleştirmek istiyorum.. Sahibinden.com da ilnı var nasip kısmet bakalım kime nasip olacak kafanıza takılan sormak istediğiniz birşey olursa mail...

2. Mustafa Uysal

ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER...

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar; Forumda yazılanları uzun süredir takip ediyorum şu an defender 110 sahibi olmama rağmen seri 3 benim ilk göz ağrımdır. Gerçektende Land Rover'e serieslerle başlayanların hepsi aynı duygulara sahiptir. Resimdeki araç benim ilk göz ağrım. 2006 yılında resimdeki...
  3. Mustafa Uysal

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

BEBEK DOĞUYOR... HERKESE İYİ AKŞAMLAR..ARKADAŞLAR ALANYA'DA BİR MÜŞTERİMİZ İÇİN YENİ BİR DEFENDER 90 TOPLAMAYA BAŞLADIK. MÜŞTERİMİZ SERİ 3 KULLANICISIYDI DEFENDERE GEÇMEYE KARAR VERMİŞ VE DEFENDER CAMİASINI BENCE EN DEĞERLİ USTASI HASAN KOLA'DAN ARACI ALMIŞ. ARACIN KAPORTA İŞLEMİNİ BİZ...

4. Mustafa Uysal

ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER.....

Arkadaşlar herkese iyi günler saygılar sevgiler; Aranıza Alanya'dan katılıyorum uzun süredir forumda özellikle seriesler ve defenderle ilgili yazılanları yapılanları ve fikirleri elimden geldiğince takip ediyorum....Son olarak arkadaşımızın yazdığı '' DEFENDER USTALARINI ARIYOR -ANIYOR''...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR