Arama sonuçlarınız

1. megabyte

D-max yakıt tüketiminiz ?

Aracınızlar bir depo ile şehir içi/şehir dışı ne kadar yaptınız ? Ortalama yakıt tüketiminiz nedir ? 100 km de şehir içi/dışı tüketiminiz max ve min ne kadar ?

2. megabyte

Kamyonetin Arka Kasasını Kapatmak

Arkadaşlar benim 2011 d-max in arka kasayı kapatmak istiyorum ama öyle full box gibi birşey değil basit ve ucuz bir sistem benim istediğim . Bakıın aşağıda resimleri var . http://www.smartchamp.com/images/product-lines/TRUXEDO_800/TRUXPORT/09Flareside-Closed-Big.jpg...
  3. megabyte

Nikon s6000 & Kodak m580

Bu iki fotoğraf makinesinden hangisini tavsiye edersiniz ? Nikon kaliteli makineler yapıyor ancak kodak ta hemen hemen aynı özellikleri taşımakla beraber fiyat olarak daha avantajlı . Tavsiyeleriniz bekliyorum .

4. megabyte

Pick up taki şu yaylanma sorunu .Nasıl çözülebilir ?

2011 4x2 isuzu d-max im var . Bu araç benim ilk pick up deneyimimdir . Yalnız bu tarz da bir araçla normal olarak karşılaştığım çok büyük bir sorunum var . Binekten sonra bir pick up a bindiğiniz zaman kaybettiğiniz yolculuk konforunu birçoğunuz iyi bilir . Ve benim araçta da bu hat safhada ...
  5. megabyte

Delici Sis Lamba Önerileriniz .

Merhaba arkadaşlar , Yeni isuzu D-max im için sis lambası marka ve model olarak tavsiyelerinizi bekliyorum . Aracımın tavanına taktırıcam . Uygun ve kaliteli bir şeyler olursa iyi olur . Max bütçe : 100 tl . 4-5 adet almayı düşünüyorum . Tabi 100 er tl den değil :) toplam bütçemi söyledim ...

6. megabyte

Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

Arkadaşlar öncelikle kriterleri belirteyim ; 1) 4*2 2) düşük yakıt tüketimi 3) dayanıklılık 4) uygun fiyat 5) kullanım alanı daha çok köy yollarında yük taşıma amaçlı , ve şehir içinde de aynı sıklıkta kullanıma uygun 6) ikinci el piyasası iyi şimdilik bunlar . Bir de kendi düşündüğüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri