Arama sonuçlarınız

1. caglarci

Zj'ler Toplanıyor Mu ?

merhaba, gazete de böyle bir haber okudum,konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır?ne yapmak gerek ?

2. caglarci

yüksek rolanti motora ne kadar zarar verebilir ki ?

herkese iyi pazarlar 96 zj 'in rolantısını birz yukselttım dolayısıyla v8 gürültüsünü ve aracımın bana verdigi güven arrtı :) peki ama yuksek devirde çalısıyor olması aracıma zarar vericekmidir yada ne turden bir zarar verebilir ( araç yazın ilk çalışma anında 1100 devir de çalsıyor trafıkte...
  3. caglarci

stargas hakkında

herkese günadın 96 zj de takılı olan stargas marka lpg'min regulatorunde gas sızdırması var. firma kapandıgı için regulatoru bulamıyorum konuyla ılgılı olarak bu parcayı bulabılcegımı dusundugunuz bir yer varmı yada regulator farklı olamıyormu farklı bır markanın regulatoru takılamzmı uyumluluk...

4. caglarci

motor yağı sızdırma

herkese günaydın 1996 zj de 3 gün önce yag basıncı sevıyesi dibe vurdu daha sonradan aracın altından yag damladıgını gordum ve bu sabah yagı kontrol ettim ya gdıbe vurmus.Karterin onunden geçen 2 tane boruda sızdırma olucagını dusunıyorum belkıde ustunden dokulmustur konuyla ılgılı bilgi ve...
  5. caglarci

arka tekerlekten gelen ses

günaydın herkese aracımda yaklasık 1 haftadır dıreksyonu cevırerek kalktıgımda sol arka tekerlegın oldugu bolumden garıip bir ses geliyor sesten anladıgım bırseyler zorlanıyor ama aracın kalkısını etkılemıyor ama katur kutur :) bir ses var konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok...

6. caglarci

su seviyesi

herkese merhaba aracım(1996 5.2 zj)ile ilgili yağ su kontrolu yaparken farkettım su sevıyesı yarılara gelmıs yaklasık 350 ila 400 km yapdıkdan sonra bu normal bır durummudur ? arabaya baktıgımda herhangı bır su kaçağı gorunmuyor.gayet normal çalısıyor. Daha onceden buyuk silindir hacımlı bir...

7. caglarci

tren kornası

YA KORNALARA TAKTIM GERÇEKTEN TREN KORNASI DENEYİP BAKABILCEGIM BIR YER VARMI , YADA BULABILCEGIM BI YER COK ISTIYORUM AMA BULAMADIM HIC BIRYERDE
  8. caglarci

Korna Sorunu

herkese merhaba aracımala yaklasık 1 haftadır yola çıkamadım ve dun yolculuga cıktıgımda farkettım kornam calısmyor acaba nedenı nedir sigortalar normal gozukuyor konuyla ilgi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri